Sunday, May 12, 2019

9,90€ από 34,90€ (-72%) για ένα Μηχάνημα Εκγύμνασης Γλουτών EMS Hips Trainer που προσφέρει απώλεια πόντων, σύσφιξη και τόνωση, χάρη στην ηλεκτρομυϊκή διέγερση EMS, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

Προσφορά: 9,90€ από 34,90€ (-72%) για ένα Μηχάνημα Εκγύμνασης Γλουτών EMS Hips Trainer που προσφέρει απώλεια πόντων, σύσφιξη και τόνωση, χάρη στην ηλεκτρομυϊκή διέγερση EMS, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

22€ για ένα (1) Manicure Ημιμόνιμο (Δώρο το Γαλλικό), ένα (1) Pedicure Ημιμόνιμο (Δώρο το Γαλλικό), ένα (1) Σχηματισμό Φρυδιών & μία (1) Αποτρίχωση Άνω Χείλους και Δώρο η αφαίρεση στην επόμενη επίσκεψή σας στο Beauty Passion Στο Περιστέρι!!

Προσφορά: 22€ για ένα (1) Manicure Ημιμόνιμο (Δώρο το Γαλλικό), ένα (1) Pedicure Ημιμόνιμο (Δώρο το Γαλλικό), ένα (1) Σχηματισμό Φρυδιών & μία (1) Αποτρίχωση Άνω Χείλους και Δώρο η αφαίρεση στην επόμενη επίσκεψή σας στο Beauty Passion Στο Περιστέρι!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πλαστικό Κιόσκι-Τέντα Πόρτας Εισόδου-Ηλιακό LED Φωτισμό 80x150cm

Προσφορά: Πλαστικό Κιόσκι-Τέντα Πόρτας Εισόδου-Ηλιακό LED Φωτισμό 80x150cm

πηγή: alepouditsa.gr

Read more