Tuesday, March 19, 2019

49€ από 490€ (-90%) για 9 Θεραπείες για Άμεσο Αδυνάτισμα που περιλαμβάνουν 3 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων- RF Σώματος, 3 Συνερίες Εndocavi Λιπογλυπτική και 3 Συνεδρίες Ultratone Body Shape για γυναίκες και άνδρες και ΔΩΡΟ διατροφικές συμβουλές και διαγνωστικά τεστ, στο νέο υπέροχο χώρο του Unani Biospa MD στον Γέρακα.

Προσφορά: 49€ από 490€ (-90%) για 9 Θεραπείες για Άμεσο Αδυνάτισμα που περιλαμβάνουν 3 Συνεδρίες Ραδιοσυχνοτήτων- RF Σώματος, 3 Συνερίες Εndocavi Λιπογλυπτική και 3 Συνεδρίες Ultratone Body Shape για γυναίκες και άνδρες και ΔΩΡΟ διατροφικές συμβουλές και διαγνωστικά τεστ, στο νέο υπέροχο χώρο του Unani Biospa MD στον Γέρακα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

18€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure & ένα (1) Pedicure, από το πολυτελή χώρο του Chic & Beauty Nails στο Περιστέρι. Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο χώρο των 270τ.μ προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς.

Προσφορά: 18€ για ένα (1) Ημιμόνιμο Manicure & ένα (1) Pedicure, από το πολυτελή χώρο του Chic & Beauty Nails στο Περιστέρι. Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο χώρο των 270τ.μ προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Υγραντήρας Υπερήχων με Δοχείο 2.8L HUMI110CWT Nedis

Προσφορά: Υγραντήρας Υπερήχων με Δοχείο 2.8L HUMI110CWT Nedis

πηγή: alepouditsa.gr

Read more