Monday, October 10, 2016

Είσοδος ενός ατόμου στην 5η εποχή με τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη!

Προσφορά:


Είσοδος ενός ατόμου στο Coronet Live, για να δείτε από κοντά την «5η Εποχή», στην οποία θα σας ταξιδέψει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, για 3 ολόκληρες ώρες!

πηγή: deals365.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Αποδράστε ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ σε Double Room! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται μια φιάλη Κρασί στο δωμάτιο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton, στην Χαλκιδική! Αποδράστε ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ σε Double Room! Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa με Hammam, Sauna, Γυμναστήριο καθώς και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται μια φιάλη Κρασί στο δωμάτιο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more