Tuesday, December 13, 2016

Εορτές στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Προσφορά: Εορτές στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Νέο γυναικείο πορτοφόλι Michael Kors σε καφέ χρυσό σχέδιο!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο πορτοφόλι του οίκου Michael Kors από την νέα συλλογή του για τις γιορτές, από ανθεκτικό κεροποιημένο PVC σε καφέ χρώμα, με χρυσή λωρίδα στη μέση, χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και λουράκι για να κρατηθεί και από τον καρπό, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών στο Καϊμακτσαλάν, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο "Το Σπιτικό"! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών στο Καϊμακτσαλάν, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο “Το Σπιτικό”! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ 3Τμχ Κατσαρόλες 18/20εκ. & Καπάκι Με Επίστρωση Μαρμάρου

Προσφορά: Σετ 3Τμχ Κατσαρόλες 18/20εκ. & Καπάκι Με Επίστρωση Μαρμάρου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more