Thursday, August 25, 2016

Από 49€ για αδυνάτισμα express με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και ραδιοσυχνότητες RF με το τελευταίας τεχνολογίας επαναστατικό μηχάνημα Ice Sculptor Plus σε περιοχή της επιλογής σας, με μόνιμο ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη επίσκεψη και ιατρική επίβλεψη, από το So you Cult στην Αθήνα.

Προσφορά: Από 49€ για αδυνάτισμα express με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και ραδιοσυχνότητες RF με το τελευταίας τεχνολογίας επαναστατικό μηχάνημα Ice Sculptor Plus σε περιοχή της επιλογής σας, με μόνιμο ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη επίσκεψη και ιατρική επίβλεψη, από το So you Cult στην Αθήνα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

HOMTOM Smartphone HT7 Pro, 5.5inch, 4G, Quad Core, 2GB/16GB

Προσφορά: HOMTOM Smartphone HT7 Pro, 5.5inch, 4G, Quad Core, 2GB/16GB

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινο σακίδιο πλάτης Rhea του Michael Kors σε λευκό χρώμα!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο σακίδιο “Rhea Small Studded Leather Backpack” σε λευκό χρώμα με χρυσά τρουκς, από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου για το 2016, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

110€ από 180€ ( Έκπτωση 39%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στη Φοινικούντα επάνω στο κύμα, σε Μεζονέτα στο Blue Houses! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες με θέα στο απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 110€ από 180€ ( Έκπτωση 39%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών στη Φοινικούντα επάνω στο κύμα, σε Μεζονέτα στο Blue Houses! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες με θέα στο απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπεία Προσώπου 60'- Αγ. Παρασκευή|Νέα Μάκρη - 20€ από 125€ (Έκπτωση 84%) για μία Θεραπεία Προσώπου με Βιταμίνη διάρκειας 60 λεπτών ιδανική μετά τη θάλασσα για να επανέλθει το πρόσωπο στη αρχική του κατάσταση, από το «Beauty Nail Spa» στην Αγ. Παρασκευή και στη Νέα Μάκρη!!!

Προσφορά: Θεραπεία Προσώπου 60′- Αγ. Παρασκευή|Νέα Μάκρη – 20€ από 125€ (Έκπτωση 84%) για μία Θεραπεία Προσώπου με Βιταμίνη διάρκειας 60 λεπτών ιδανική μετά τη θάλασσα για να επανέλθει το πρόσωπο στη αρχική του κατάσταση, από το «Beauty Nail Spa» στην Αγ. Παρασκευή και στη Νέα Μάκρη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more