Friday, February 12, 2016

16€ για ένα μήνα μαθημάτων Zumba Fitness (8 ώρες) με τον Baiano Reis και Δωρεάν εγγραφή, από την σχολή χορού Μάκης Μπέτσης στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο μετρό Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Αρχική αξία 35€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 13€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 16€ για ένα μήνα μαθημάτων Zumba Fitness (8 ώρες) με τον Baiano Reis και Δωρεάν εγγραφή, από την σχολή χορού Μάκης Μπέτσης στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο μετρό Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής. Αρχική αξία 35€. Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 13€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

19,90€ για ένα (1) ένα μήνα μαθημάτων face painting, θεατρικού μακιγιάζ και special effects, με τη βραβευμένη make up artist Σοφία Καραθανάση, στο εργαστήρι «Tabula Rasa», με παρακολούθηση από κοντά ή εξ αποστάσεως, μέσω internet.Αρχικής αξίας 67€ - Έκπτωση 70%!!

Προσφορά: 19,90€ για ένα (1) ένα μήνα μαθημάτων face painting, θεατρικού μακιγιάζ και special effects, με τη βραβευμένη make up artist Σοφία Καραθανάση, στο εργαστήρι «Tabula Rasa», με παρακολούθηση από κοντά ή εξ αποστάσεως, μέσω internet.Αρχικής αξίας 67€ – Έκπτωση 70%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

19€ για 1 Εντατική Ενέσιμη Μεσοθεραπεία χεριών με υαλουρονικό για αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση, καταπολέμηση των πανάδων και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, από το So You Cult. Αρχικής Αξίας 80€!

Προσφορά: 19€ για 1 Εντατική Ενέσιμη Μεσοθεραπεία χεριών με υαλουρονικό για αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση, καταπολέμηση των πανάδων και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, από το So You Cult. Αρχικής Αξίας 80€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Apple Watch Sport 42mm με λουράκι σιλικόνης σε μεγάλη προσφορά!

Προσφορά:


Ένα (1) Apple Watch Sport 42mm με λουράκι σιλικόνης (επιλογή από 2 χρώματα), το νέο ρολόι της Apple που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την ώρα! με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!!

πηγή: deals365.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων La Munte Mountain Resort με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων La Munte Mountain Resort με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more