Wednesday, July 6, 2016

11,90€ για μία Ηλεκτρική Λίμα Περιποίησης Mani - Pedi με Περιστρεφόμενη Κεφαλή για περιποίηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 11,90€ για μία Ηλεκτρική Λίμα Περιποίησης Mani – Pedi με Περιστρεφόμενη Κεφαλή για περιποίηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

100% φυσικός χυμός κρητικής αλόης σε τζελ ή Aloevit με βιταμίνες Β!

Προσφορά:


100% φυσικό χυμό κρητικής αλόης σε τζελ (1lt) ή την γνωστή ποιοτική Κρητική Αλόη “Aloevit” ενισχυμένη όμως εξτρά με το σύμπλεγμα βιταμινών B, για άνδρες & γυναίκες, με πανελλαδική αποστολή το χώρο σας από την ”Iasis Group”!

Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και έξοδα αντικαταβολής!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Ρόδο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών στο 4 αστέρων Petit Palais του Ομίλου Mitsis σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 477€ από 562€ (Έκπτωση 15%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Νερό και Χυμοί κατά την διάρκεια των Γευμάτων, Αλκοολούχα και μη ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύσετε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Ρόδο ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών στο 4 αστέρων Petit Palais του Ομίλου Mitsis σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 477€ από 562€ (Έκπτωση 15%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Νερό και Χυμοί κατά την διάρκεια των Γευμάτων, Αλκοολούχα και μη ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Απολαύσετε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε με ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Grecotel Club Marine Palace & Suites στο Ρέθυμνο για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών σε Studio! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Καφές, Αναψυκτικά, επιλεγμένα Κρασιά και αλκοολούχα ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς και χορταστικά Σνακ και Παγωτά ανάμεσα στα γεύματα! Ελεύθερη πρόσβαση στο ολοκαίνουριο mega Αqua Park - Kingdom of Poseidon για όλη την οικογένεια σε μια έκταση 6.000 m² με συναρπαστικά παιχνίδια, φανταστικές νεροτσουλήθρες που δεν τελειώνουν ποτέ, πύργους περιπέτειας για μικρούς και για μεγάλους, απίθανα τούνελ, ατέλειωτες πισίνες, υδάτινες διαδρομές με εκτοξευτήρες νερού και πολλά άλλα! Για όσους πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται άλλη 1 διανυκτέρευση Δώρο με All Inclussive πρόγραμμα για να απολαύσετε 8 Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτε

Προσφορά: Αποδράστε με ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Grecotel Club Marine Palace & Suites στο Ρέθυμνο για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών σε Studio! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχονται Καφές, Αναψυκτικά, επιλεγμένα Κρασιά και αλκοολούχα ποτά κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς και χορταστικά Σνακ και Παγωτά ανάμεσα στα γεύματα! Ελεύθερη πρόσβαση στο ολοκαίνουριο mega Αqua Park – Kingdom of Poseidon για όλη την οικογένεια σε μια έκταση 6.000 m² με συναρπαστικά παιχνίδια, φανταστικές νεροτσουλήθρες που δεν τελειώνουν ποτέ, πύργους περιπέτειας για μικρούς και για μεγάλους, απίθανα τούνελ, ατέλειωτες πισίνες, υδάτινες διαδρομές με εκτοξευτήρες νερού και πολλά άλλα! Για όσους πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται άλλη 1 διανυκτέρευση Δώρο με All Inclussive πρόγραμμα για να απολαύσετε 8 Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτε

πηγή: alepouditsa.gr

Read more