Thursday, June 9, 2016

5,9€ από 24€ (-75%) για ένα Καθαριστή Αυτιών - Wax Vac, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 5,9€ από 24€ (-75%) για ένα Καθαριστή Αυτιών – Wax Vac, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εκδρομή στην Μαγευτική Τήνο από 11 έως 12 Ιουνίου μόνο με 95€ το άτομο! Περιλαμβάνει Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 1 διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό, και Ξεναγήσεις/Περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν!

Προσφορά: Εκδρομή στην Μαγευτική Τήνο από 11 έως 12 Ιουνίου μόνο με 95€ το άτομο! Περιλαμβάνει Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 1 διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό, και Ξεναγήσεις/Περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

243€ από 324€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό ΚΑΙ Βραδινό) στα Μάλια Κρήτης, στο Triton Garden Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 243€ από 324€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό ΚΑΙ Βραδινό) στα Μάλια Κρήτης, στο Triton Garden Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Διαμέρισμα, στην Κάντια Αργολίδας στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Διαμέρισμα, στην Κάντια Αργολίδας στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τα Macbook της Apple σε 3 χρώματα με πανελλαδική αποστολή!

Προσφορά:


Αποκτήστε τα εκπληκτικά 12″ Macbook της Apple, με ασύλληπτα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, νέο λεπτό σχεδιασμό και για πρώτη φορά με επιλογή ανάμεσα σε 3 χρώματα (Silver, Gold, Space Gray), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”

πηγή: deals365.gr

Read more

Ηλεκτρικό Μπρίκι Kaimaki Izzy 2039

Προσφορά: Ηλεκτρικό Μπρίκι Kaimaki Izzy 2039

πηγή: alepouditsa.gr

Read more