Saturday, February 2, 2019

10€ από 13€ στη παράσταση ''Δεσποινίς Τζούλια'', βασισμένη στο προκλητικό αριστούργημα του Α. Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Κ.Φιλίππογλου, στο "Από Μηχανής Θέατρο''

Προσφορά: 10€ από 13€ στη παράσταση ”Δεσποινίς Τζούλια”, βασισμένη στο προκλητικό αριστούργημα του Α. Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Κ.Φιλίππογλου, στο “Από Μηχανής Θέατρο”

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

29€ για συνεδρία ενός ατόμου απολέπισης προσώπου με OxyGeneo, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία από το Ιατρείο "Deka Plastic Surgery" στην Ερμού. Καινοτόμος θεραπεία απολέπισης προσώπου, που παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου του δέρματος.

Προσφορά: 29€ για συνεδρία ενός ατόμου απολέπισης προσώπου με OxyGeneo, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία από το Ιατρείο “Deka Plastic Surgery” στην Ερμού. Καινοτόμος θεραπεία απολέπισης προσώπου, που παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου του δέρματος.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

14,90€ από 19,90€ για έναν Επαναφορτιζόμενο Φακό Ποδηλάτου για το τιμόνι, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

Προσφορά: 14,90€ από 19,90€ για έναν Επαναφορτιζόμενο Φακό Ποδηλάτου για το τιμόνι, με δυνατότητα παραλαβής και πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από την DoneDeals Goods.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more