Thursday, April 6, 2017

8,90€ για έναν Κάδο Απορριμμάτων για το Αυτοκίνητο, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 8,90€ για έναν Κάδο Απορριμμάτων για το Αυτοκίνητο, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διακοπές στην Σκόπελο, στην πόλη και στο Stella Studios, για 2 άτομα, 3 διαν/σεις !!

Προσφορά: Διακοπές στην Σκόπελο, στην πόλη και στο Stella Studios, για 2 άτομα, 3 διαν/σεις !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 220€ από 330€ ( Έκπτωση 33%)! Προσφέρονται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες Εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 220€ από 330€ ( Έκπτωση 33%)! Προσφέρονται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες Εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Νέα γυναικεία crossbody τσάντα Guess με μπρελόκ, σε λευκό χρώμα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία crossbody τσάντα Guess “Talene” από faux ανθεκτικό δέρμα και διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, με λουράκι crossbody και παιχνιδιάρικο μπρελόκ, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more