Wednesday, April 5, 2017

Προσφορά από 149€ για 2 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών) στο 4* Themis Beach Hotel

Προσφορά: Προσφορά από 149€ για 2 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 12 ετών) στο 4* Themis Beach Hotel

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Κandia's Castle Hotel Resort & Thalasso, στην Κάντια Αργολίδας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), μόνο με 249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στο 5 αστέρων Κandia’s Castle Hotel Resort & Thalasso, στην Κάντια Αργολίδας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), μόνο με 249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Super Πάρτυ σε παιδότοπο με φαγητό και ροφήματα για παιδιά & γονείς!

Προσφορά:


Είσοδος σε πάρτυ σε παιδότοπο με φαγητό και χυμό για παιδιά και γονείς σε μία φανταστική ευκαιρία να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές με πολλή μουσική, περιπέτεια, δημιουργικό παιχνίδι και διασκέδαση στο “Sweet Happy Faces” στη Νέα Σμύρνη.

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ώρα από την Αθήνα, στο Verde & Mare Bungalows! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε Bungalow, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Κοκκώνι Κορινθίας μια ώρα από την Αθήνα, στο Verde & Mare Bungalows! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε Bungalow, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more