Wednesday, September 28, 2016

Θερμοπομπός - Convector Turbo PRIMO TCH-2000 (2000W)

Προσφορά: Θερμοπομπός – Convector Turbo PRIMO TCH-2000 (2000W)

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

108€ από 155€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Ζάκυνθο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στο Avalon Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 108€ από 155€ ( Έκπτωση 30%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Ζάκυνθο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στο Avalon Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προτζέκτορας για smartphone για προβολή βίντεο στο σπίτι!

Προσφορά:


Ένας προτζέκτορας για smartphone, από ανθεκτικό χαρτόνι, που δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ταινίες & τα video στο κινητό σας σε μεγέθυνση 8x με τον ειδικό προβολέα, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Ενέσιμη συνεδρία προσώπου - Κολωνάκι Θεραπεία Προσώπου - 5€ για έναν Δερματολογικό Έλεγχο Αισθητικής ή Παθολογικής Αποκατάστασης και Δώρο μία Θεραπεία Αναδόμησης της επιδερμίδας ή 99€ για μια Ενέσιμη Συνεδρία Προσώπου με υαλουρονικό οξύ για άμεση απαλλαγή από τις ρυτίδες, από ιατρό δερματολόγο (Έκπτωση 96%), από το νέο δερματολογικό ιατρείο «Human Perfection» στo Κολωνάκι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά!!!

Προσφορά: Ενέσιμη συνεδρία προσώπου – Κολωνάκι Θεραπεία Προσώπου – 5€ για έναν Δερματολογικό Έλεγχο Αισθητικής ή Παθολογικής Αποκατάστασης και Δώρο μία Θεραπεία Αναδόμησης της επιδερμίδας ή 99€ για μια Ενέσιμη Συνεδρία Προσώπου με υαλουρονικό οξύ για άμεση απαλλαγή από τις ρυτίδες, από ιατρό δερματολόγο (Έκπτωση 96%), από το νέο δερματολογικό ιατρείο «Human Perfection» στo Κολωνάκι, στην Κηφισιά και στον Πειραιά!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more