Sunday, May 14, 2017

Φορητό Φωτιστικό Οροφής LED & Ανεμιστήρας 2 σε 1

Προσφορά: Φορητό Φωτιστικό Οροφής LED & Ανεμιστήρας 2 σε 1

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

60€ από 185€ για ένα (1) Test Κοπώσεως και ένα Triplex Καρδιάς, για άνδρες και γυναίκες, στο Καρδιολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση 68%.

Προσφορά: 60€ από 185€ για ένα (1) Test Κοπώσεως και ένα Triplex Καρδιάς, για άνδρες και γυναίκες, στο Καρδιολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση 68%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

23€ μια (1) επίσκεψη για εφαρμογή Laser σε πρόσωπο (πανάδες ή ευρυαγγείες) ή σε σώμα (τοπική λιποδιάλυση ή κυτταρίτιδα) & 60€ από 177€ τρεις (3) επισκέψεις για εφαρμογή Laser, από το «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!! Στην διάθεσή σας οι πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, ώστε να επιλέγουμε-κατά περίπτωση-την πλέον κατάλληλη, για την βέλτιστη εξατομικευμένη αντιμετώπιση στο πρόσωπο & το σώμα σας. Έκπτωση 61%!!

Προσφορά: 23€ μια (1) επίσκεψη για εφαρμογή Laser σε πρόσωπο (πανάδες ή ευρυαγγείες) ή σε σώμα (τοπική λιποδιάλυση ή κυτταρίτιδα) & 60€ από 177€ τρεις (3) επισκέψεις για εφαρμογή Laser, από το «Unani Biospa» στο Χαλάνδρι!! Στην διάθεσή σας οι πλέον σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, ώστε να επιλέγουμε-κατά περίπτωση-την πλέον κατάλληλη, για την βέλτιστη εξατομικευμένη αντιμετώπιση στο πρόσωπο & το σώμα σας. Έκπτωση 61%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ από 86€ για ένα (1) Προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH) ή 40€ από 236€ για ένα Πλήρη προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH, T3, T4, Anti-TPO, Anti-Tg)! Ισχύει για άνδρες και γυναίκες, από τα σύγχρονα εργαστήρια της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση -83%.

Προσφορά: 25€ από 86€ για ένα (1) Προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH) ή 40€ από 236€ για ένα Πλήρη προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH, T3, T4, Anti-TPO, Anti-Tg)! Ισχύει για άνδρες και γυναίκες, από τα σύγχρονα εργαστήρια της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση -83%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Επαναφορτιζόμενο Ηλιακό Φανάρι με 36 LED !!

Προσφορά: Επαναφορτιζόμενο Ηλιακό Φανάρι με 36 LED !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more