Saturday, June 23, 2018

14,90€ για μια γυναικεία αμάνικη Μπλούζα Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 14,90€ για μια γυναικεία αμάνικη Μπλούζα Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

25€ για μία (1) ανώδυνη συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Άγιο Δημήτριο (στην έξοδο του μετρό Αγ. Δημητρίου). Κατάλληλη για γυναίκες & άνδρες που θέλουν λαμπερό και όμορφο πρόσωπο!! Έκπτωση 64%!!

Προσφορά: 25€ για μία (1) ανώδυνη συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Άγιο Δημήτριο (στην έξοδο του μετρό Αγ. Δημητρίου). Κατάλληλη για γυναίκες & άνδρες που θέλουν λαμπερό και όμορφο πρόσωπο!! Έκπτωση 64%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

37,90€ από 54€ για μία Συσκευή Shiatsu Μασάζ Αυχένα Με Υπέρυθρη Θερμότητα, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

Προσφορά: 37,90€ από 54€ για μία Συσκευή Shiatsu Μασάζ Αυχένα Με Υπέρυθρη Θερμότητα, με παραλαβή από το κατάστημα Magic Hole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more