Sunday, November 13, 2016

Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε το Εξαιρετικό Έργο του Κώστα Ταχτσή Το Τρίτο Στεφάνι, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου & Διασκευή των Σταμάτη Φασουλή - Θανάση Νιάρχου, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ρόλο της Εκάβης & ένα πολυάριθμο καστ με 30 επιπλέον εξαιρετικούς Ηθοποιούς… από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Μονή Λαζαριστών! Το κορυφαίο και μοναδικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που αποτέλεσε τομή στη σύγχρονη λογοτεχνία και αγαπήθηκε όσο λίγα…θα παρουσιασθεί στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, στην νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ…που θα σας καθηλώσει! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Προσφορά: Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε το Εξαιρετικό Έργο του Κώστα Ταχτσή Το Τρίτο Στεφάνι, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου & Διασκευή των Σταμάτη Φασουλή – Θανάση Νιάρχου, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ρόλο της Εκάβης & ένα πολυάριθμο καστ με 30 επιπλέον εξαιρετικούς Ηθοποιούς… από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Μονή Λαζαριστών! Το κορυφαίο και μοναδικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που αποτέλεσε τομή στη σύγχρονη λογοτεχνία και αγαπήθηκε όσο λίγα…θα παρουσιασθεί στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, στην νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ…που θα σας καθηλώσει! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

8.90€ από 16€ (-44%) για ένα (1) Αυτοθερμαινόμενο Χαλάκι Κατοικιδίων Self heating pet bed για να κρατάτε τα κατοικίδια σας ζεστά, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή!

Προσφορά: 8.90€ από 16€ (-44%) για ένα (1) Αυτοθερμαινόμενο Χαλάκι Κατοικιδίων Self heating pet bed για να κρατάτε τα κατοικίδια σας ζεστά, με παραλαβή από το κατάστημα MagicHole στο Παγκράτι ή με πανελλαδική αποστολή!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Υπερπροϊόντα μελιού με μέλι θυμαρίσιο, βασιλικό πολτό, μέλι πεύκου κ.ά

Προσφορά:


Τα πιο γλυκά δώρα της μέλισσας, με πιστοποιημένα από εργαστήριο μέλια superfoods, με παραλαβή από το κατάστημα Meliciousstory στο Χαλάνδρι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more