Sunday, May 15, 2016

50€ για 3 συνεδρίες κρυολιπόλυσης (cryolipolisis) για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χαλάρωσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά, αρχικής αξίας 400€. Έκπτωση 88%!!!

Προσφορά: 50€ για 3 συνεδρίες κρυολιπόλυσης (cryolipolisis) για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χαλάρωσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά, αρχικής αξίας 400€. Έκπτωση 88%!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser Nanno Elite 300 τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, σε περιοχή της επιλογής σας, για γυναίκες και άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος, από το Human Perfection στην Κηφισιά, αρχικής αξίας 350€. Έκπτωση 97% !

Προσφορά: 10€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser Nanno Elite 300 τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένη κεφαλή ψύξης, σε περιοχή της επιλογής σας, για γυναίκες και άνδρες και για όλους τους τύπους δέρματος, από το Human Perfection στην Κηφισιά, αρχικής αξίας 350€. Έκπτωση 97% !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

49€ από 100€ για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Hot Stone ή Μόξα, Βεντούζες και Qua sha ή 59€ από 120€ για Εκπαιδευτικό Σεμινάριό Thai Bamboo Massage, με απόκτηση Βεβαίωσης Παρακολούθησης. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ)!!

Προσφορά: 49€ από 100€ για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Hot Stone ή Μόξα, Βεντούζες και Qua sha ή 59€ από 120€ για Εκπαιδευτικό Σεμινάριό Thai Bamboo Massage, με απόκτηση Βεβαίωσης Παρακολούθησης. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές, στο OLONION WELLNESS CLUB στους Αγίους Αναργύρους (μόλις 100μ από τον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηρόδρομου ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ)!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more