Friday, July 15, 2016

Φορητό Σέικερ με 2 Μπουκάλια Shake & Take

Προσφορά: Φορητό Σέικερ με 2 Μπουκάλια Shake & Take

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Οκταήμερο πακέτο διακοπών στη Σκιάθο από Θεσσαλονίκη, με αναχώρηση 26 Ιουλίου και επιστροφή 02 Αυγούστου, ΜΟΝΟ με 311 € το άτομο!! Πακέτο για 7 διανυκτερεύσεις στο Lazaros House !

Προσφορά: Οκταήμερο πακέτο διακοπών στη Σκιάθο από Θεσσαλονίκη, με αναχώρηση 26 Ιουλίου και επιστροφή 02 Αυγούστου, ΜΟΝΟ με 311 € το άτομο!! Πακέτο για 7 διανυκτερεύσεις στο Lazaros House !

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Tommy Hilfiger σετ με γυναικείο ρολόι και σκουλαρίκια!

Προσφορά:


Ένα γυναικείο σετ Tommy Hilfiger που περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα σετ σκουλαρίκια με το λογότυπο του οίκου, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας σε 1 – 3 εργάσιμες από το “Ouaou.gr”.

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elmi Suites στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Studio! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και διάφορα Σνακς! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Χυμοί, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elmi Suites στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Studio! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και διάφορα Σνακς! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Νερό, Χυμοί, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ρεφλεξολογία+Μασάζ Ποδιών - Θεσσαλονίκη Ρεφλεξολογία Άκρων - 15€ για μία θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας μαζί με Μασάζ Ποδιών διάρκειας 35 λεπτών ή 20€ για μία θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας σε πόδια και χέρια σε συνδυασμό με μασάζ των άκρων και χρήση θεραπευτικών αιθέριων ελαίων διάρκειας 50 λεπτών (Έκπτωση 50%), από το σύγχρονο κέντρο ΚΕ.Σ.Υ. «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη!!!

Προσφορά: Ρεφλεξολογία+Μασάζ Ποδιών – Θεσσαλονίκη Ρεφλεξολογία Άκρων – 15€ για μία θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας μαζί με Μασάζ Ποδιών διάρκειας 35 λεπτών ή 20€ για μία θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας σε πόδια και χέρια σε συνδυασμό με μασάζ των άκρων και χρήση θεραπευτικών αιθέριων ελαίων διάρκειας 50 λεπτών (Έκπτωση 50%), από το σύγχρονο κέντρο ΚΕ.Σ.Υ. «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πιεσόμετρο Μπράτσου Βeurer BM49-Φωνητική Λειτουργία στα Ελληνικά

Προσφορά: Πιεσόμετρο Μπράτσου Βeurer BM49-Φωνητική Λειτουργία στα Ελληνικά

πηγή: alepouditsa.gr

Read more