Wednesday, March 23, 2016

Μόνο 25€ από 60€ για ένα service air condition αυτοκινήτου,οποιασδήποτε μάρκας και εκπτωτικό κουπόνι για ΚΤΕΟ (αξίας 11€).Έκπτωση 58%.

Προσφορά: Μόνο 25€ από 60€ για ένα service air condition αυτοκινήτου,οποιασδήποτε μάρκας και εκπτωτικό κουπόνι για ΚΤΕΟ (αξίας 11€).Έκπτωση 58%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Αρεόπολη της Μάνης, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό με Παραδοσιακά Προϊόντα στο Itilo Hotel! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Αρεόπολη της Μάνης, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό με Παραδοσιακά Προϊόντα στο Itilo Hotel! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά για αφυγραντήρα της Camry που εμποδίζει μούχλα & μικρόβια!

Προσφορά:


Ένας αφυγραντήρας της Camry “CR7903″ για χώρους έως 30 τ.μ, που βελτιώνει την ποιότητα της ατμόσφαιρας εμποδίζοντας την ανάπτυξη μούχλας και μικροβίων που απειλούν την υγεία σας, με παραλαβή από το ”Byteshop” στην Αθήνα και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας

πηγή: deals365.gr

Read more

Πλήρης Στοματικός Έλεγχος+Καθαρισμός Δοντιών+Λεύκανση Δοντιών - Πλήρης Στοματικός Έλεγχος & Εξειδικευμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες - Αθήνα - 19€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών, ή 19€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Σφράγισμα ή μία Εξαγωγή Οδόντος, ή 39€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών ΚΑΙ ένα Σφράγισμα ή μία Εξαγωγή Οδόντος, ή 45€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών ΚΑΙ μία Συνεδρία Λεύκανσης Δοντιών, (Έκπτωση 83%)! Μία μοναδική προσφορά από το "Ορόσημο New Media", στον Πύργο Αθηνών! Γιατί η σωστή φροντίδα των δοντιών είναι τόσο θέμα υγιεινής όσο και αισθητικής!!!

Προσφορά: Πλήρης Στοματικός Έλεγχος+Καθαρισμός Δοντιών+Λεύκανση Δοντιών – Πλήρης Στοματικός Έλεγχος & Εξειδικευμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες – Αθήνα – 19€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών, ή 19€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Σφράγισμα ή μία Εξαγωγή Οδόντος, ή 39€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών ΚΑΙ ένα Σφράγισμα ή μία Εξαγωγή Οδόντος, ή 45€ για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο ΚΑΙ ένα Καθαρισμό Δοντιών ΚΑΙ μία Συνεδρία Λεύκανσης Δοντιών, (Έκπτωση 83%)! Μία μοναδική προσφορά από το “Ορόσημο New Media”, στον Πύργο Αθηνών! Γιατί η σωστή φροντίδα των δοντιών είναι τόσο θέμα υγιεινής όσο και αισθητικής!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 29.90€ από 80€ (-63%) για έναν (1) Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 10 σταδίων, στον ΧΩΡΟ ΣΑΣ, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting. Χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor.

Προσφορά: Μόνο 29.90€ από 80€ (-63%) για έναν (1) Οικολογικό Βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 10 σταδίων, στον ΧΩΡΟ ΣΑΣ, με επαγγελματικά μηχανήματα extraction και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting. Χορηγείται πιστοποιητικό βιολογικού καθαρισμού. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Από 6€ ανά συνεδρία για οριστική, ανώδυνη αποτρίχωση IPL, από το εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο "My Mirror" στo Kέντρο!

Προσφορά: Από 6€ ανά συνεδρία για οριστική, ανώδυνη αποτρίχωση IPL, από το εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο “My Mirror” στo Kέντρο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής

Προσφορά: 89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Eλεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Μεταλλικός Διοργανωτής Μπαχαρικών 6 θέσεων Blaumann

Προσφορά: Μεταλλικός Διοργανωτής Μπαχαρικών 6 θέσεων Blaumann

πηγή: alepouditsa.gr

Read more