Wednesday, August 31, 2016

Ηλιακός Προβολέας 60 Led με Ανιχνευτή Κίνησης

Προσφορά: Ηλιακός Προβολέας 60 Led με Ανιχνευτή Κίνησης

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

229€ από 458€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Adelmar Hotel & Suites στη Μύκονο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Adelmar Hotel & Suites στη Μύκονο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Eπαναφορτιζόμενος αναπτήρας μπρελόκ με USB, χωρίς φλόγα, σε προσφορά!

Προσφορά:


Ένας επαναφορτιζόμενο οικολογικό αναπτήρα – μπρελόκ σε σχέδιο κλειδιού αυτοκινήτου, που ανάβει χωρίς φλόγα ακόμα και στην βροχή ή τον δυνατό αέρα, με οικολογική χρήση καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία μέσω USB, με παραλαβή από το κατάστημα ”Magic Hole” στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

πηγή: deals365.gr

Read more

Υγρό Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου 10ml & 30ml !! Από 5€ για ένα Υγρό Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου American Stars Grasshoper Ultra Premium eLiquid 50/50%VG/PG, από το elDar, με παραλαβή από το κατάστημα και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα (επιπλέον 3€)!!

Προσφορά: Υγρό Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου 10ml & 30ml !! Από 5€ για ένα Υγρό Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου American Stars Grasshoper Ultra Premium eLiquid 50/50%VG/PG, από το elDar, με παραλαβή από το κατάστημα και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα (επιπλέον 3€)!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 80€ για ένα Πρόγραμμα Διατροφής για μείωση βάρους (4 συνεδρίες) + 2 Λιπομέτρησεις, από το «Olonion Wellness Club» σε Αγίους Αναργύρους, Κηφισιά και Νέα Μάκρη. Αρχικής αξίας 260€ - Έκπτωση 69%!!

Προσφορά: Μόνο 80€ για ένα Πρόγραμμα Διατροφής για μείωση βάρους (4 συνεδρίες) + 2 Λιπομέτρησεις, από το «Olonion Wellness Club» σε Αγίους Αναργύρους, Κηφισιά και Νέα Μάκρη. Αρχικής αξίας 260€ – Έκπτωση 69%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σύστημα Καθαρισμού Κατοικιδίων Pet Bath Ring

Προσφορά: Σύστημα Καθαρισμού Κατοικιδίων Pet Bath Ring

πηγή: alepouditsa.gr

Read more