Tuesday, May 3, 2016

Διαμονή στo Πόρτο Χέλι στο Long View Resort & Spa με 110€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε Δίχωρο Διαμέρισμα στο κτίριο με την εξωτερική πισίνα για έως 3 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Δυνατότητα και για διαμονή στο νέο κτίριο με τις εγκαταστάσεις SPA με 99€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε standard δίκλινο για 2 ενήλικες ή με 119€ σε Mεζονέτα-Σοφίτα 30 τ.μ για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της εξωτερικής πισίνας και για τους ενήλικες μία Prive χρήση του Spa διάρκειας 30' (Jacuzzi, Σάουνα, Χαμάμ)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει έως 16 Ιουνίου

Προσφορά: Διαμονή στo Πόρτο Χέλι στο Long View Resort & Spa με 110€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε Δίχωρο Διαμέρισμα στο κτίριο με την εξωτερική πισίνα για έως 3 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Δυνατότητα και για διαμονή στο νέο κτίριο με τις εγκαταστάσεις SPA με 99€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε standard δίκλινο για 2 ενήλικες ή με 119€ σε Mεζονέτα-Σοφίτα 30 τ.μ για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της εξωτερικής πισίνας και για τους ενήλικες μία Prive χρήση του Spa διάρκειας 30′ (Jacuzzi, Σάουνα, Χαμάμ)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει έως 16 Ιουνίου

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Brazilian pure Keratin nashi landoll!!39€ από 120€ για μία (1) ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian pure Keratin nashi landoll, από το πανέμορφο και μοναδικά φιλικό κομμωτήριο “Makis Hair House” στο Αιγάλεω!! Κορυφαία μέθοδος για λεία, ίσια και πλούσια μαλλιά. Έκπτωση 68%!!

Προσφορά: Brazilian pure Keratin nashi landoll!!39€ από 120€ για μία (1) ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian pure Keratin nashi landoll, από το πανέμορφο και μοναδικά φιλικό κομμωτήριο “Makis Hair House” στο Αιγάλεω!! Κορυφαία μέθοδος για λεία, ίσια και πλούσια μαλλιά. Έκπτωση 68%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

BEST PRICE!! 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men's Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Προσφορά: BEST PRICE!! 19€ από 45€ (-58%) για ένα (1) κούρεμα, beard trimming, λούσιμο με massage και styling και 1 VIP MASSAGE διάρκειας (50’) με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε: Λεμφικό ή Sport ή Νευρομυικό ή Μυοχαλαρωτικό massage, στον καινοτόμο πολυδύναμο χώρο Men’s Wellbeing Center, στο κέντρο της Γλυφάδας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 29€ για (20) ή 59€ για (30) συνεδρίες αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, Ultralight Bella, Ultraslim, Press-up machine, RF και Medislim, από το Chic & Beauty στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου.

Προσφορά: Μόνο 29€ για (20) ή 59€ για (30) συνεδρίες αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, Ultralight Bella, Ultraslim, Press-up machine, RF και Medislim, από το Chic & Beauty στο Περιστέρι, πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more