Thursday, September 22, 2016

super:Καθαρισμός Σκάφους με 550€ από 1300€ .Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την KING SERVICES.

Προσφορά: super:Καθαρισμός Σκάφους με 550€ από 1300€ .Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την KING SERVICES.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο Γύθειο, στο Belle Helene Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, μόνο με 198€ από 396€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί κατά την διάρκεια του δείπνου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο Γύθειο, στο Belle Helene Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα, μόνο με 198€ από 396€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί κατά την διάρκεια του δείπνου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στη Σκαφιδιά Ηλείας, στο 5 αστέρων Aldemar Olympian Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για τους μικρούς μας φίλους Εσωτερική Πισίνα, Mini Club με ειδικευμένο προσωπικό, PLAYMOBIL Corner, Παιδική Χαρά με πειρατικό καράβι και καιρού επιτρέποντος, Εξωτερικές Πισίνες με γιγαντιαία νεροτσουλήθρα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στη Σκαφιδιά Ηλείας, στο 5 αστέρων Aldemar Olympian Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για τους μικρούς μας φίλους Εσωτερική Πισίνα, Mini Club με ειδικευμένο προσωπικό, PLAYMOBIL Corner, Παιδική Χαρά με πειρατικό καράβι και καιρού επιτρέποντος, Εξωτερικές Πισίνες με γιγαντιαία νεροτσουλήθρα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Άμεσο αδυνάτισμα με κρυολιπόλυση και πρεσοθεραπεία ή Cavitation!

Προσφορά:


Άμεσο αδυνάτισμα με κρυολιπόλυση και πρεσοθεραπεία ή Cavitation στις καλύτερες τιμές, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Κοσμετολογίας “Αισθητικό Μέλλον” στον Πύργο των Αθηνών!

πηγή: deals365.gr

Read more

7€ για ένα (1) manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή, από το Ινστιτούτο ομορφιάς B.F.C. στο Παγκράτι. Για να έχετε πάντα όμορφα νύχια με επώνυμα προϊόντα!!

Προσφορά: 7€ για ένα (1) manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή, από το Ινστιτούτο ομορφιάς B.F.C. στο Παγκράτι. Για να έχετε πάντα όμορφα νύχια με επώνυμα προϊόντα!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή Απομάκρυνσης και Εκπαίδευσης Σκύλων με Υπέρηχους & Led

Προσφορά: Συσκευή Απομάκρυνσης και Εκπαίδευσης Σκύλων με Υπέρηχους & Led

πηγή: alepouditsa.gr

Read more