Thursday, May 31, 2018

Από 17€ για ένα Μανικιούρ απλό (χρώμα ή γαλλικό) και μια Αποτρίχωση με βιολογικό κερί ή χαλάουα με επιλογή από Μπικίνι ή Χέρια ή Full Πόδια, στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι.

Προσφορά: Από 17€ για ένα Μανικιούρ απλό (χρώμα ή γαλλικό) και μια Αποτρίχωση με βιολογικό κερί ή χαλάουα με επιλογή από Μπικίνι ή Χέρια ή Full Πόδια, στο Beauty Salon στο Χαλάνδρι.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

30€ για έναν (1) μήνα συνδρομή για Aqua Aerobic στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι! Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα!! Το Aqua Aerobic αποτελεί μια αερόβια αθλητική δραστηριότητα, η οποία κρατά την καρδιακή συχνότητα σε υψηλά επίπεδα αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου. Έκπτωση 40%!!

Προσφορά: 30€ για έναν (1) μήνα συνδρομή για Aqua Aerobic στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι! Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα!! Το Aqua Aerobic αποτελεί μια αερόβια αθλητική δραστηριότητα, η οποία κρατά την καρδιακή συχνότητα σε υψηλά επίπεδα αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου. Έκπτωση 40%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4€ από 8€ για 1 εισιτήριο στην ταινία "Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία / Dr Knock" στον θερινό κινηματογράφο "Cine Alex"

Προσφορά: 4€ από 8€ για 1 εισιτήριο στην ταινία “Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία / Dr Knock” στον θερινό κινηματογράφο “Cine Alex”

πηγή: alepouditsa.gr

Read more