Wednesday, July 20, 2016

22,90€ για ένα Πομπό Αυτοκινήτου USB MP3/WMA player με Bluetooth, για τη μετάδοση μουσικής στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου χωρίς να χάνετε κλήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο

Προσφορά: 22,90€ για ένα Πομπό Αυτοκινήτου USB MP3/WMA player με Bluetooth, για τη μετάδοση μουσικής στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου χωρίς να χάνετε κλήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στην Κω στο 4 αστέρων Princess of Kos ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε Δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 342€ από 490€ ( Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στην Κω στο 4 αστέρων Princess of Kos ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών σε Δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 342€ από 490€ ( Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή Παραγωγής Όζοντος 200mg/hour. Καλύτερη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, πιο άνετη αναπνοή και απαλλαγή από πολλούς, δυσάρεστους και βλαπτικούς μικροοργανισμούς στον αέρα και στο νερό !!!

Προσφορά: Συσκευή Παραγωγής Όζοντος 200mg/hour. Καλύτερη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, πιο άνετη αναπνοή και απαλλαγή από πολλούς, δυσάρεστους και βλαπτικούς μικροοργανισμούς στον αέρα και στο νερό !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός και φύλαξη όλων των τύπων χαλιών & μοκετών σε προσφορά!

Προσφορά:


Καθαρισμός και φύλαξη όλων των τύπων χαλιών και μοκετών, μηχανοποίητων ή χειροποίητων, με παραλαβή τους από το χώρο σας (σε όλη την Θεσσαλονίκη) και φύλαξη τους σε ειδικό χώρο (μέχρι και τον Νοέμβριο), από την εταιρεία “Πλυντήρια Ταπήτων Τα Δίδυμα”, στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας έκπτωση 50%!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Αποδράστε στην Πρέβεζα για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Kanali Beach Hotel, λίγα μέτρα από τη παραλία Κανάλι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στην Πρέβεζα για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Kanali Beach Hotel, λίγα μέτρα από τη παραλία Κανάλι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more