Friday, September 23, 2016

Διαμονή στην Παραλία Κατερίνης στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa με 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο του SPA που περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ και Γυμναστήριο καθώς και 25% έκπτωση σε θεραπείες μασάζ! Η προσφορά ισχύει για διαμονή τον Οκτώβριο! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Προσφορά: Διαμονή στην Παραλία Κατερίνης στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa με 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο του SPA που περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ και Γυμναστήριο καθώς και 25% έκπτωση σε θεραπείες μασάζ! Η προσφορά ισχύει για διαμονή τον Οκτώβριο! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμάτινο σακίδιο Michael Kors από ανάγλυφο δέρμα πύθωνα!

Προσφορά:


Ένα δερμάτινο σακίδιο “Rhea Small Embossed-Leather Backpack” με ανάγλυφο δέρμα πύθωνα, από την νέα συλλογή του οίκου για το 2016, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στο Συρράκο Ιωαννίνων, στον Ξενώνα "Η Γκούρα"! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Γεύμα ή Δείπνο), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύσετε 4 ημέρες ζεστασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στο Συρράκο Ιωαννίνων, στον Ξενώνα “Η Γκούρα”! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Γεύμα ή Δείπνο), σε δίκλινο δωμάτιο μόνο με 165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύσετε 4 ημέρες ζεστασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Chalets Ξένιος - Ορεινή Ναυπακτία

Προσφορά: 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, σε Chalet με Τζάκι και Πρωινό, στα Chalets Ξένιος! Προσφέρεται ένα Γεύμα για το σύνολο της διαμονής, Welcome Drink κατά την άφιξη, ένα Μπουκάλι Κρασί και μία πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Ποδήλατα Mountain Bike, Πεζοπορία στο φαράγγι του Κακάβου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Περιποιημένη Εμφάνιση & Λαμπερά Μαλλιά!!9€ από 18€ για ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, & ένα (1) Φορμάρισμα Μαλλιών, από το ολοκαίνουριο κομμωτήριο NV Hair Design στον Περισσό. Έκπτωση 50%!!

Προσφορά: Περιποιημένη Εμφάνιση & Λαμπερά Μαλλιά!!9€ από 18€ για ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, & ένα (1) Φορμάρισμα Μαλλιών, από το ολοκαίνουριο κομμωτήριο NV Hair Design στον Περισσό. Έκπτωση 50%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more