Thursday, April 13, 2017

Προσφορά από 98€ για 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών στο Grand Bleu Sea Resort

Προσφορά: Προσφορά από 98€ για 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών στο Grand Bleu Sea Resort

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πρωτομαγιά στη Μεσσηνία, στο Theoxenia Hotel 50m από τη Θάλασσα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Πρωινό σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης μόνο με 35€!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στη Μεσσηνία, στο Theoxenia Hotel 50m από τη Θάλασσα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Πρωινό σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio, μόνο με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης μόνο με 35€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στη Ρόδο, στο Delfinia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 381€ από 950€ (Έκπτωση 60%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ! Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμοί, Ούζο, Κονιάκ, Τζιν, Ρούμι, Βότκα, Κοκτείλ, Τσάι, Καφές, Σνάκ και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στη Ρόδο, στο Delfinia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 381€ από 950€ (Έκπτωση 60%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ! Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμοί, Ούζο, Κονιάκ, Τζιν, Ρούμι, Βότκα, Κοκτείλ, Τσάι, Καφές, Σνάκ και Παγωτά κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Διακοπές για 2 άτομα, 3 διανυκτ/σεις, στο Calypso Hotel, που βρίσκεται 300 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Χανιώτης, στην Χαλκιδική !!

Προσφορά: Διακοπές για 2 άτομα, 3 διανυκτ/σεις, στο Calypso Hotel, που βρίσκεται 300 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Χανιώτης, στην Χαλκιδική !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more