Tuesday, September 20, 2016

Τήρηση Βιβλίων Β’ κατηγορίας. Oλες οι λογιστικές υπηρεσίες (ενημέρωση βιβλίων, Φ.Π.Α, παραλαβή τιμολογίων, συγκεντρωτικές τιμολογίων, ενημέρωση για όλες τις νέες αλλαγές και αρχειοθέτηση). 35€ για ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που δεν απασχολούν προσωπικό με αγορές και πωλήσεις στο εσωτερικό ή 70€ για εταιρείες με προσωπικό, από το Λογιστικό Γραφείο iQ-TAX στον Αγ. Δημήτριο με κάλυψη σε όλη την Αττική. Έκπτωση 50%.

Προσφορά: Τήρηση Βιβλίων Β’ κατηγορίας. Oλες οι λογιστικές υπηρεσίες (ενημέρωση βιβλίων, Φ.Π.Α, παραλαβή τιμολογίων, συγκεντρωτικές τιμολογίων, ενημέρωση για όλες τις νέες αλλαγές και αρχειοθέτηση). 35€ για ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που δεν απασχολούν προσωπικό με αγορές και πωλήσεις στο εσωτερικό ή 70€ για εταιρείες με προσωπικό, από το Λογιστικό Γραφείο iQ-TAX στον Αγ. Δημήτριο με κάλυψη σε όλη την Αττική. Έκπτωση 50%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ από 178€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Veria Hotel, στην Βέροια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ γα την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 89€ από 178€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Veria Hotel, στην Βέροια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ γα την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

54€ από 108€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 3 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, σε Family Two Bedroom το οποίο περιλαμβάνει Πέτρινο Τζάκι, Κουζίνα, Τραπεζαρία, Υδρομασάζ, Σάουνα, Τζακούζι, Τηλεοράσεις plasma, Δορυφορική τηλεόραση, Αυτόνομο κλιματισμό στο AKRITAS EY ZHN Villas & Suites! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 54€ από 108€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 3 Άτομα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής, σε Family Two Bedroom το οποίο περιλαμβάνει Πέτρινο Τζάκι, Κουζίνα, Τραπεζαρία, Υδρομασάζ, Σάουνα, Τζακούζι, Τηλεοράσεις plasma, Δορυφορική τηλεόραση, Αυτόνομο κλιματισμό στο AKRITAS EY ZHN Villas & Suites! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Φοβερή τιμή για ημιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ στον Xολαργό!

Προσφορά:


Ημιμόνιμο manicure και πλήρες pedicure, με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα & επιλογή από απλό ή γαλλικό, και δώρο μία θεραπεία περιποίησης προσώπου ή σώματος προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, στο κομμωτήριο “Je m’ appelle Christine” στο Χολαργό με εύκολη πρόσβαση από το μετρό!

πηγή: deals365.gr

Read more

169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Σπιτικό Πρωινό, στο Boutique Hotel Skamnos! Παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου για κάθε μέρα διαμονής, της Sauna και του Hamam για μία ημέρα καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Σπιτικό Πρωινό, στο Boutique Hotel Skamnos! Παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου για κάθε μέρα διαμονής, της Sauna και του Hamam για μία ημέρα καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα

Προσφορά: 162€ από 325€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more