Wednesday, April 26, 2017

Διακοπές για 2 άτομα, 3 διανυκτ/σεις, δίπλα στη θάλασσα, στο Mike's Place βρίσκεται στην πόλη της Αντίπαρου !!!

Προσφορά: Διακοπές για 2 άτομα, 3 διανυκτ/σεις, δίπλα στη θάλασσα, στο Mike’s Place βρίσκεται στην πόλη της Αντίπαρου !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λεμφικό μασάζ για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Προσφορά:


Λεμφικό μασάζ για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και 15′ θεραπεία με κρύες πέτρες για άμεση σύσφιξη, από το “Rose Spa” στους Αμπελόκηπους πλησίον Μετρό Πανόρμου!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πρωτομαγιά στην Γιάλοβα Μεσσηνίας, στo Ολοκαίνουργιο Πολυτελές Imathoessa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο δίκλινο Studio 37τμ με Πρωινό, μόνο με 159€ από 265€ (Έκπτωση 40%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: Πρωτομαγιά στην Γιάλοβα Μεσσηνίας, στo Ολοκαίνουργιο Πολυτελές Imathoessa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο δίκλινο Studio 37τμ με Πρωινό, μόνο με 159€ από 265€ (Έκπτωση 40%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συντήρηση & καθαρισμός ηλιακού θερμοσίφωνα σε κορυφαία έκπτωση!

Προσφορά:


Oλοκληρωμένη συντήρηση και καθαρισμό αλάτων ενός ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ή τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής μέχρι 300 λίτρα, για να διατηρήσετε στο μέγιστο την απόδοσή του και να έχετε πάντα ζεστό νερό, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής, από την εταιρεία “Mpakis Clima” στη Νέα Ιωνία!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Προσφορά από 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών στο Deluxe Boutique Hotel Palea Poli

Προσφορά: Προσφορά από 70€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών στο Deluxe Boutique Hotel Palea Poli

πηγή: alepouditsa.gr

Read more