Thursday, March 9, 2017

Πάσχα στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Loft Suite, μόνο με 329€ από 658€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Loft Suite, μόνο με 329€ από 658€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Botox και μεσοθεραπείες υαλουρονικού σε προσφορά στην Golden Clinic!

Προσφορά:


Eνέσιμο Botox και μεσοθεραπείες υαλουρονικού από το εξειδικευμένο προσωπικό της πολυτελέστατης Ιατρικής Κλινικής ”Golden Clinic” στην Ερμού!

πηγή: deals365.gr

Read more

269€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα. Περιλαμβάνει Ημιδιατροφή, Μ.Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ, Μ.Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ και Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών! Παιδαγωγοί θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας με ειδικό πρόγραμμα όπως κυνήγι θησαυρού, παιδική ντίσκο, και άλλα πολλά.

Προσφορά: 269€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα. Περιλαμβάνει Ημιδιατροφή, Μ.Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ, Μ.Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ και Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών! Παιδαγωγοί θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας με ειδικό πρόγραμμα όπως κυνήγι θησαυρού, παιδική ντίσκο, και άλλα πολλά.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 495€ (Έκπτωση 40%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 495€ (Έκπτωση 40%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more