Monday, March 28, 2016

Μετρητής Βημάτων & Θερμίδων Medisana ViFit -Οθόνη Αφής & Λουράκι

Προσφορά: Μετρητής Βημάτων & Θερμίδων Medisana ViFit -Οθόνη Αφής & Λουράκι

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 11,90€ από 60€ (-80%) για (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή, (1) pedicure, (1) σχηματισμό φρυδιών και (1) spa σοκολατοθεραπείας χεριών και ποδιών, από τα Chic Nails σε Αγ. Δημήτριο, Γλυφάδα, Κηφισιά και Αρτέμιδα.

Προσφορά: Μόνο 11,90€ από 60€ (-80%) για (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή, (1) pedicure, (1) σχηματισμό φρυδιών και (1) spa σοκολατοθεραπείας χεριών και ποδιών, από τα Chic Nails σε Αγ. Δημήτριο, Γλυφάδα, Κηφισιά και Αρτέμιδα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για 2 άτομα σε μεγάλη προσφορά!

Προσφορά:


Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! 99€ ανά διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων (George Hotel, Pelican Bay Art, Acrogialli) για όλη την Πασχαλινή περίοδο στο πιο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων, από το ταξιδιωτικό γραφείο “Loyalty Business Club”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στο Gr8 Luxury Villas Complex μόλις 100m από το κύμα, στην Ερμιονίδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 6 Άτομα σε πλήρως εξοπλισμένη Luxury Villa με Θέα στη Θάλασσα η οποία περιλαμβάνει Κεντρική θέρμανση, πλυντήριο ρούχων, σίδερο ρούχων, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, τηλεοράσεις led 32’’ στο καθιστικό και 24’’ στα υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Wi-fi και ιδιωτικό Κήπο, μόνο με 420€ από 840€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Gr8 Luxury Villas Complex μόλις 100m από το κύμα, στην Ερμιονίδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 6 Άτομα σε πλήρως εξοπλισμένη Luxury Villa με Θέα στη Θάλασσα η οποία περιλαμβάνει Κεντρική θέρμανση, πλυντήριο ρούχων, σίδερο ρούχων, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, τηλεοράσεις led 32’’ στο καθιστικό και 24’’ στα υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Wi-fi και ιδιωτικό Κήπο, μόνο με 420€ από 840€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 398€ από 796€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Ημερησίως μια Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 398€ από 796€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό ψήσιμο του Οβελία με Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Ημερησίως μια Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

12,90€ από 27,90€ (-54%) για μια Θερμαινόμενη Βούρτσα Μαλλιών για Ταχύτατο Ίσιωμα και Styling, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 12,90€ από 27,90€ (-54%) για μια Θερμαινόμενη Βούρτσα Μαλλιών για Ταχύτατο Ίσιωμα και Styling, από την e-technoshop με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more