Friday, March 10, 2017

Πάσχα στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 319€ από 590€ ( Έκπτωση 46%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια, Τσίπουρο και Παραδοσιακό ελληνικό γλέντι! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, ελεύθερη χρήση του Υδρομασαζ, Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in στις 11:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Danai Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 319€ από 590€ ( Έκπτωση 46%)! Προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και ανήμερα του Πάσχα Μεζεδάκια, Τσίπουρο και Παραδοσιακό ελληνικό γλέντι! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, ελεύθερη χρήση του Υδρομασαζ, Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Early check in στις 11:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Gap ανδρικό φούτερ με κουκούλα σε 3 κλασσικά χρώματα!

Προσφορά:


Ένα ανδρικό φούτερ με κουκούλα (hoodie) της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Gap, σε 3 χρώματα και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

218€ από 538€ ( Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive Δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου και για Φροντίδες του Grand Serai Spa αξίας άνω των 40€ προσφέρεται έκπτωση 15%! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 218€ από 538€ ( Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive Δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου και για Φροντίδες του Grand Serai Spa αξίας άνω των 40€ προσφέρεται έκπτωση 15%! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός Προσώπου+Θεραπεία Ενυδάτωσης - Κολωνάκι - 12€ από 110€ (Έκπτωση 89%) για έναν Καθαρισμό, μια Απολέπιση Προσώπου με την Μαύρη Μάσκα Black Mask Peel Off της Kaloe, μια Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος (3D) με μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια και μια Κούρα Ομορφιάς και Αντιγήρανσης διάρκειας 60' από τoν ολοκαίνουργιο χώρο της «Kaloe Life» στο Κολωνάκι πλησίον στάσης μετρό 'Σύνταγμα'!!!

Προσφορά: Καθαρισμός Προσώπου+Θεραπεία Ενυδάτωσης – Κολωνάκι – 12€ από 110€ (Έκπτωση 89%) για έναν Καθαρισμό, μια Απολέπιση Προσώπου με την Μαύρη Μάσκα Black Mask Peel Off της Kaloe, μια Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος (3D) με μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια και μια Κούρα Ομορφιάς και Αντιγήρανσης διάρκειας 60′ από τoν ολοκαίνουργιο χώρο της «Kaloe Life» στο Κολωνάκι πλησίον στάσης μετρό ‘Σύνταγμα’!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

super:25€ για ένα καθαρισμό καμινάδας τζακιού με ειδικό εξοπλισμό, ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ, και εγγυημένη καθαριότητα στο χώρο σας, από την εταιρεία KORDAS SERVICE σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, ανεξαρτήτους ύψους και ορόφων, αρχική αξία 80€ .

Προσφορά: super:25€ για ένα καθαρισμό καμινάδας τζακιού με ειδικό εξοπλισμό, ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ, και εγγυημένη καθαριότητα στο χώρο σας, από την εταιρεία KORDAS SERVICE σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, ανεξαρτήτους ύψους και ορόφων, αρχική αξία 80€ .

πηγή: alepouditsa.gr

Read more