Monday, July 18, 2016

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Eri Beach & Village στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών σε Double Room Garden View! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Eri Beach & Village στην Χερσόνησο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών σε Double Room Garden View! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Ούζο, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Τσάι και Καφές Φίλτρου κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

5€ ΜΟΝΟ για ένα Λούσιμο και ένα Χτένισμα Απλό ή Βραδινό, από το μοντέρνο και πολυτελές Je m Appelle Christine, στο Χολαργό. Αρχική αξία 15€. Πληρώνετε 1€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 4€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 5€ ΜΟΝΟ για ένα Λούσιμο και ένα Χτένισμα Απλό ή Βραδινό, από το μοντέρνο και πολυτελές Je m Appelle Christine, στο Χολαργό. Αρχική αξία 15€. Πληρώνετε 1€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 4€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μοναδική προσφορά και με 50%!! Απέκτησε τώρα μια μινιατούρα του εαυτού σου ή αγαπημένου προσώπου με νέα 3D τεχνολογία και με εκπληκτικό απότέλεσμα! Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία! Απο το Mini Me στο Χαλάνδρι!

Προσφορά: Μοναδική προσφορά και με 50%!! Απέκτησε τώρα μια μινιατούρα του εαυτού σου ή αγαπημένου προσώπου με νέα 3D τεχνολογία και με εκπληκτικό απότέλεσμα! Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία! Απο το Mini Me στο Χαλάνδρι!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρισμός Προσώπου 90' - Νέο Ηράκλειο - 25€ από 50€ (Έκπτωση 50%) για έναν Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας 90 λεπτών! Αποκτήστε φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς μαύρους κύκλους και επιδερμίδα αισθητά ανανεωμένη και σφριγηλή από το «Sm Styling» στο Νέο Ηράκλειο!!!

Προσφορά: Καθαρισμός Προσώπου 90′ – Νέο Ηράκλειο – 25€ από 50€ (Έκπτωση 50%) για έναν Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου διάρκειας 90 λεπτών! Αποκτήστε φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς μαύρους κύκλους και επιδερμίδα αισθητά ανανεωμένη και σφριγηλή από το «Sm Styling» στο Νέο Ηράκλειο!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more