Sunday, August 7, 2016

Super Καλοκαιρινή προσφορά! Μόνο 30€ για τρείς (3) συνεδρίες Cryolipolysis για να δείτε ΆΜΕΣΑ και ΔΡΑΣΤΙΚΑ αποτελέσματα στη καταπολέμηση του τοπικού πάχους! Απίστευτη καλοκαιρινή προσφορά από τα Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό)! Αρχική αξία 400€. Έκπτωση 92%!

Προσφορά: Super Καλοκαιρινή προσφορά! Μόνο 30€ για τρείς (3) συνεδρίες Cryolipolysis για να δείτε ΆΜΕΣΑ και ΔΡΑΣΤΙΚΑ αποτελέσματα στη καταπολέμηση του τοπικού πάχους! Απίστευτη καλοκαιρινή προσφορά από τα Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση μετρό)! Αρχική αξία 400€. Έκπτωση 92%!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πλήρης στοματικός έλεγχος και καθαρισμός δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, για όμορφα και υγιή δόντια στο "Οδοντιατρικό Μέλλον" στον Πύργο Αθηνών!

Προσφορά: Πλήρης στοματικός έλεγχος και καθαρισμός δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, για όμορφα και υγιή δόντια στο “Οδοντιατρικό Μέλλον” στον Πύργο Αθηνών!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείες τσάντες Bebe σε χρυσό μπεζ χρώμα και σε 2 μεγέθη!

Προσφορά:


Γυναικείες τσάντες “Susan” της φημισμένης αμερικάνικης εταιρείας Bebe, από γυαλιστερό faux δέρμα σε χρυσό μπεζ χρώμα και διαθέσιμες σε 2 μεγέθη, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 – 2 εργάσιμες από τη “Universal Exports.

πηγή: deals365.gr

Read more

Ανοξείδωτο πτυσσόμενο στραγγιστήρι XL

Προσφορά: Ανοξείδωτο πτυσσόμενο στραγγιστήρι XL

πηγή: alepouditsa.gr

Read more