Wednesday, April 20, 2016

26€ από 110€ για τρείς (3) συνεδρίες αποτρίχωσης σε μικρές περιοχές της επιλογής σας, για οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για άνδρες και γυναίκες με το Alexandrite Candela Gentle Lase®Plus με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο σε πλήρως αποστειρωμένο χώρο στο δερματολογικό Ιατρείο του "Well Being Club" στη Γλυφάδα.

Προσφορά: 26€ από 110€ για τρείς (3) συνεδρίες αποτρίχωσης σε μικρές περιοχές της επιλογής σας, για οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για άνδρες και γυναίκες με το Alexandrite Candela Gentle Lase®Plus με εφαρμογή από εξειδικευμένο δερματολόγο σε πλήρως αποστειρωμένο χώρο στο δερματολογικό Ιατρείο του “Well Being Club” στη Γλυφάδα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Μπατσί της Άνδρου, στο Ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Προσφορά: 89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Μπατσί της Άνδρου, στο Ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Λαμπερή επιδερμίδα με βαθύ καθαρισμό ή μαζί με ενυδάτωση & rejuvance!

Προσφορά:


Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με επιλογή ανάμεσα σε βαθύ καθαρισμό προσώπου ή μαζί με ενυδάτωση και rejuvance που θα απομακρύνουν άμεσα τις ατέλειες και θα αποκαλύψουν μια λαμπερή επιδερμίδα, από το ”Βeauty Tec” στη Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πολυτελή Yurt ή Cabanas με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Εκδρομές και καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Με την αγορά 2 κουπονιών για διαμονή 4 διανυκτερεύσεων δίδεται δώρο εκδρομή με ποδήλατα! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πολυτελή Yurt ή Cabanas με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Εκδρομές και καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Με την αγορά 2 κουπονιών για διαμονή 4 διανυκτερεύσεων δίδεται δώρο εκδρομή με ποδήλατα! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή με Αναδευτήρα για Pancakes, Κρέπες & Τηγανίτες

Προσφορά: Συσκευή με Αναδευτήρα για Pancakes, Κρέπες & Τηγανίτες

πηγή: alepouditsa.gr

Read more