Tuesday, April 19, 2016

Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 159€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 159€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γαμπροί για Πούλημα των Ρέππα, Παπαθανασίου στη Θεσσαλονίκη!

Προσφορά:


Είσοδος ενός ατόμου στην καυστική και ξεκαρδιστική κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου “Γαμπροί για πούλημα”, με ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών (Κόκλας, Τσιμιτσέλης, Αντωνόπουλος, Βλαβιανού, Βογιατζάκη, Πούλης κ.α),στο θέατρο “Ράδιο Σίτυ” στη Θεσσαλονίκη!

πηγή: deals365.gr

Read more

179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στην Αρχαία Ολυμπία, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται μία Ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna Dry & Wet ανά άτομο κατά την διάρκεια της διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στην Αρχαία Ολυμπία, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται μία Ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna Dry & Wet ανά άτομο κατά την διάρκεια της διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Χαλκιδική, στο 4 αστέρων Xenios Port Marina του Ομίλου Xenios Ventures Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Δίκλινο Sea View Δωμάτιο, μόνο με 115€ από 230€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά και Παγωτό! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται ούζο και μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Πασχαλινός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Χαλκιδική, στο 4 αστέρων Xenios Port Marina του Ομίλου Xenios Ventures Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Δίκλινο Sea View Δωμάτιο, μόνο με 115€ από 230€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά και Παγωτό! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται ούζο και μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Πασχαλινός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Xenios Possidi Paradise Hotel - Χαλκιδική

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Χαλκιδική, στο 4 αστέρων Xenios Possidi Paradise Hotel του Ομίλου Xenios Ventures Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στον Κήπο, μόνο με 154€ από 310€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Ούζο, Τσίπουρο, Μπύρα, Κρασί, Ποτά και Παγωτό! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται ούζο και μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Πασχαλινός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Βάση για Smartphone με Ηχείο Fm Transmitter Ηands-Free Bluetooth

Προσφορά: Βάση για Smartphone με Ηχείο Fm Transmitter Ηands-Free Bluetooth

πηγή: alepouditsa.gr

Read more