Thursday, March 23, 2017

Από €9.50 για ένα πλήρες γεύμα δύο (2) ατόμων με επιλογή από 4 ειδικές διαμορφωμένες προτάσεις στο Philip Vouliagmenis

Προσφορά: Από €9.50 για ένα πλήρες γεύμα δύο (2) ατόμων με επιλογή από 4 ειδικές διαμορφωμένες προτάσεις στο Philip Vouliagmenis

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πάσχα στο 4 αστέρων Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis, στην Αλεξανδρούπολη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior Sea View Δωμάτιο, μόνο με 435€ από 870€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα, καθώς και Ειδικές προσφορές Παραδοσιακών Εδεσμάτων και Λαμπάδες στα δωμάτια!

Προσφορά: Πάσχα στο 4 αστέρων Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis, στην Αλεξανδρούπολη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior Sea View Δωμάτιο, μόνο με 435€ από 870€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα, καθώς και Ειδικές προσφορές Παραδοσιακών Εδεσμάτων και Λαμπάδες στα δωμάτια!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Τοπικό αδυνάτισμα για άντρες & εξάλειψη πάχους στην κοιλιά σε προσφορά

Προσφορά:


30€ για να αποκτήσετε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε με 6 θεραπείες για εξάλειψη του τοπικού πάχους στην κοιλιά και γράμμωση του σώματος, αποκλειστικά για άντρες στα «Medical Εsthetics» στο Σύνταγμα αρχικής αξίας 450 – Έκπτωση 98%!!!!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Από 69€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών της κορυφαίας εταιρίας ASWF καθώς και λεπτομερή έλεγχο κρυστάλλων, από την εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο του αυτοκινήτου Paintbull στο Κέντρο!

Προσφορά: Από 69€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών της κορυφαίας εταιρίας ASWF καθώς και λεπτομερή έλεγχο κρυστάλλων, από την εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο του αυτοκινήτου Paintbull στο Κέντρο!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more