Friday, June 24, 2016

Σετ Καστάνιας - Κατσαβίδι 28 Τεμαχίων Horusdy

Προσφορά: Σετ Καστάνιας – Κατσαβίδι 28 Τεμαχίων Horusdy

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αποδράστε στη Μύκονο στο Terra Maltese για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε σε Classic Double Garden View Δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Αποδράστε στη Μύκονο στο Terra Maltese για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε σε Classic Double Garden View Δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Αντιολισθητική βάση κινητών για αυτοκίνητο ή μηχανή & αλεξήλιο!

Προσφορά:


Τα απαραίτητα gadget και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, με παραλαβή από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

Club Agia Anna Summer Resort - Αγία Άννα Εύβοιας

Προσφορά: 399€ από 580€ ( Έκπτωση 31%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Cabana Sky με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Βραδινό σε Μπουφέ για το σύνολο της διαμονής και Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο! Παρέχεται καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Απολαύστε 5 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: ekdromi.gr

Read more

Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη - 60€ από 200€ (Έκπτωση 70%) για μια συνεδρία Κρυολιπόλυσης επιλογής ανάμεσα απο: κέντρο ή πλαϊνό μέρος Κοιλιάς, Γλουτοί, Μηροί, Γόνατα ή Γοφοί! Αφαιρέστε το Τοπικό Πάχος οριστικά με μία Επαναστατική, μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαναρρόφησης, από το Ινστιτούτο αισθητικής «Πολύτιμη Ομορφιά» στη Θεσσαλονίκη!!!

Προσφορά: Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη – 60€ από 200€ (Έκπτωση 70%) για μια συνεδρία Κρυολιπόλυσης επιλογής ανάμεσα απο: κέντρο ή πλαϊνό μέρος Κοιλιάς, Γλουτοί, Μηροί, Γόνατα ή Γοφοί! Αφαιρέστε το Τοπικό Πάχος οριστικά με μία Επαναστατική, μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαναρρόφησης, από το Ινστιτούτο αισθητικής «Πολύτιμη Ομορφιά» στη Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ Κεραμικό Ισιωτικό XL Pro & Crimper για Γκοφρέ Styling Izzy

Προσφορά: Σετ Κεραμικό Ισιωτικό XL Pro & Crimper για Γκοφρέ Styling Izzy

πηγή: alepouditsa.gr

Read more