Monday, February 22, 2016

Μόνο με 9,90€ αποκτήστε ένα Σετ Μαχαίρια Blaumann (6τμχ) με Ξύλινη Βάση. Από την Sulehria Store με παραλαβή από το κατάστημα και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής αξίας 30€.

Προσφορά: Μόνο με 9,90€ αποκτήστε ένα Σετ Μαχαίρια Blaumann (6τμχ) με Ξύλινη Βάση. Από την Sulehria Store με παραλαβή από το κατάστημα και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής αξίας 30€.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ μόνο για δέκα (10) συνεδρίες Ριζικής Μόνιμης Αποτρίχωσης, για πρόσωπο/ κοιλιά/ στήθος/ μασχάλες, με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, με βελόνα ή πενσέτα, από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι)!! Έκπτωση 76%

Προσφορά: 99€ μόνο για δέκα (10) συνεδρίες Ριζικής Μόνιμης Αποτρίχωσης, για πρόσωπο/ κοιλιά/ στήθος/ μασχάλες, με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, με βελόνα ή πενσέτα, από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι)!! Έκπτωση 76%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές την Καθαρά Δευτέρα, Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και Μασκέ Party με Μουσική και Χορό! Παρέχεται Παιδική απασχόληση με Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 250€ από 500€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές την Καθαρά Δευτέρα, Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και Μασκέ Party με Μουσική και Χορό! Παρέχεται Παιδική απασχόληση με Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 69€ από 130€ (-47%) για ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 3 ετών με πρωινό, early check-in και late check-out, στον Ξενώνα Kaca Κάλντα στο μαγευτικό Συρράκο στα Τζουμέρκα.

Προσφορά: Μόνο 69€ από 130€ (-47%) για ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 3 ετών με πρωινό, early check-in και late check-out, στον Ξενώνα Kaca Κάλντα στο μαγευτικό Συρράκο στα Τζουμέρκα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

4* Amalia Delphi Hotel - Δελφοί

Προσφορά: 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Amalia Delphi Hotel του Ομίλου Amalia Hotels, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στο εντυπωσιακό σημείο στους πρόποδες του Παρνασσού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

πηγή: ekdromi.gr

Read more