Sunday, October 15, 2017

5€ για (3) Ώρες Paintball με Εξοπλισμό για να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία και να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να χτυπάει κόκκινο, στο Paintball Counterstrike στον Ασπρόπυργο. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 75%.

Προσφορά: 5€ για (3) Ώρες Paintball με Εξοπλισμό για να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία και να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να χτυπάει κόκκινο, στο Paintball Counterstrike στον Ασπρόπυργο. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 75%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πακέτο περιποίησης και ομορφιάς με 6 υπηρεσίες στο Περιστέρι!

Προσφορά:


Πακέτο περιποίησης και ομορφιάς με έξι (6) υπηρεσίες που περιλαμβάνει: μία δερμοαπόξεση διάρκειας 30 λεπτών, μία λιπομέτρηση, ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, μία συνεδρία αποτρίχωσης με IPL σε μικρή περιοχή (μπικίνι, μασχάλες, πρόσωπο, γραμμή κοιλιάς), μία φωτοανάπλαση με IPL για το πρόσωπο και ένα σχηματισμό φρυδιών, στον ανακαινισμένο χώρο “Chic and Beauty” στο Περιστέρι!

πηγή: deals365.gr

Read more

60€ για ένα πλήρη αιματολογικό έλεγχο, στο πολυιατρείο 'Αξονική Αθηνών', κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού 'Άγιος Νικόλαος'. Ελέγξτε τη λειτουργία του οργανισμού σας (συκώτι,πάγκρεας,σπλήνας) και για σακχαρώδη διαβήτη, υπεριλιπιδαιμία, υπερουριχαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, νεφρικές παθήσεις.

Προσφορά: 60€ για ένα πλήρη αιματολογικό έλεγχο, στο πολυιατρείο ‘Αξονική Αθηνών’, κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού ‘Άγιος Νικόλαος’. Ελέγξτε τη λειτουργία του οργανισμού σας (συκώτι,πάγκρεας,σπλήνας) και για σακχαρώδη διαβήτη, υπεριλιπιδαιμία, υπερουριχαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, νεφρικές παθήσεις.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

39,9€ από 80€ για πλήρες menu 2 ατόμων, ελεύθερη επιλογή, στο ''Skyfall Food Bar'' με θέα Ακρόπολη & Λυκαβηττό, μια µοναδική εµπειρία ευ ζην

Προσφορά: 39,9€ από 80€ για πλήρες menu 2 ατόμων, ελεύθερη επιλογή, στο ”Skyfall Food Bar” με θέα Ακρόπολη & Λυκαβηττό, μια µοναδική εµπειρία ευ ζην

πηγή: alepouditsa.gr

Read more