Tuesday, April 12, 2016

Φορητό Φωτοβολταικό Σετ 13W + Μπαταρία 7ΑΗ Brennestuhl

Προσφορά: Φορητό Φωτοβολταικό Σετ 13W + Μπαταρία 7ΑΗ Brennestuhl

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 109€ από 180€ (-40%) για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε Standard Double Room με τζάκι, θέα και buffet πρωινό στο Ξενώνα Γής Χρυσοπέλεια στη Λίμνη Πλαστήρα, μια απόδραση για να χαλαρώσετε και να μαγευτείτε από την απαράμιλλη ομορφιά των φυσικών τοπίων βγαλμένα απο παραμύθι!

Προσφορά: Μόνο 109€ από 180€ (-40%) για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε Standard Double Room με τζάκι, θέα και buffet πρωινό στο Ξενώνα Γής Χρυσοπέλεια στη Λίμνη Πλαστήρα, μια απόδραση για να χαλαρώσετε και να μαγευτείτε από την απαράμιλλη ομορφιά των φυσικών τοπίων βγαλμένα απο παραμύθι!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Δερμοαπόξεση προσώπου Diamond Therapy στο κέντρο της Αθήνας!

Προσφορά:


Μία συνεδρία δερμοαπόξεσης προσώπου ”Diamond Therapy”, που λειαίνει εντυπωσιακά το δέρμα με τη βοήθεια των διαμαντιών και προωθεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης, για μία νέα λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από ρυτίδες, δυσχρωμίες, ουλές και θαμπάδα, στον μοντέρνο και υπερπολυτελή χώρο του “Medi Collagen” (880 τ.μ.) στο κέντρο της Αθήνας.

πηγή: deals365.gr

Read more

Πάσχα στο Ελατοχώρι Πιερίας στο Πιερίων Μούσες! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πάσχα στο Ελατοχώρι Πιερίας στο Πιερίων Μούσες! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Zorbas Village ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Χερσονήσο Κρήτης, μόνο με 339€ από 678€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE το Πάσχα στο 4 αστέρων Zorbas Village ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Χερσονήσο Κρήτης, μόνο με 339€ από 678€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more