Thursday, December 29, 2016

35€ για (1) βαφή μαλλιών, (1) ανταύγειες, (1) κουρεμα, (1) χτένισμα και (1) λούσιμο, από το σαλόνι ομορφιάς "Alexandra Coiffure" στα Άνω Πετράλωνα, αξίας 90€ - έκπτωση 61%

Προσφορά: 35€ για (1) βαφή μαλλιών, (1) ανταύγειες, (1) κουρεμα, (1) χτένισμα και (1) λούσιμο, από το σαλόνι ομορφιάς “Alexandra Coiffure” στα Άνω Πετράλωνα, αξίας 90€ – έκπτωση 61%

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ένα μάθημα personal training με ηλεκτρική μυική διέγερση!

Προσφορά:


1 μάθημα ηλεκτρικής μυικής διέγερσης (EMS technology), μία εφαρμοσμένη & ασφαλή μέθοδο για ταχύτατη & άμεση ενεργοποίηση του μεταβολισμού, μυική ενδυνάμωση & λιποδιάλυση, με διάρκεια 30′ που ισοδυναμεί με 3 ώρες εντατικής προπόνησης στο γυμναστήριο, στο ”NamastE-Fit” στο Νέο Ηράκλειο!

πηγή: deals365.gr

Read more

Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή ( Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 266€ από 532€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Πρόγραμμα με Ζωντανή Μουσική από ορχήστρα! Προσφέρονται Κρασί, Λουλούδια και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Massage 30 λεπτών και Sauna, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, Οργανωμένος παιδότοπος με τηλεόραση και video για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες Εορταστικές Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή ( Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 266€ από 532€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Πρόγραμμα με Ζωντανή Μουσική από ορχήστρα! Προσφέρονται Κρασί, Λουλούδια και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Massage 30 λεπτών και Sauna, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, Οργανωμένος παιδότοπος με τηλεόραση και video για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες Εορταστικές Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

15.90€ για μια συσκευή Ceareal dispenser, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Magic Hole στην Αθήνα ή 18.90€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!! Βάλτε την κατάλληλη ποσότητα δημητριακών και αποφύγετε το ενδεχόμενο να τα μαζεύετε από το πάτωμα, εσείς απλά τοποθετείστε ένα μπολ στρίψτε το κουμπί και θα έχετε μια συγκεκριμένη ποσότητα δημητριακών!!

Προσφορά: 15.90€ για μια συσκευή Ceareal dispenser, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Magic Hole στην Αθήνα ή 18.90€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!! Βάλτε την κατάλληλη ποσότητα δημητριακών και αποφύγετε το ενδεχόμενο να τα μαζεύετε από το πάτωμα, εσείς απλά τοποθετείστε ένα μπολ στρίψτε το κουμπί και θα έχετε μια συγκεκριμένη ποσότητα δημητριακών!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more