Friday, April 29, 2016

14,90€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ή 24,90€ για ένα Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος, αντιαλλεργική προστασία με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, από την Clean Factor. Αρχικής Αξίας 50€!

Προσφορά: 14,90€ για έναν Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Μονού Στρώματος ή 24,90€ για ένα Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Διπλού Στρώματος, αντιαλλεργική προστασία με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, από την Clean Factor. Αρχικής Αξίας 50€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ανανεώστε το look σας!! 13€ από 35€ (-63%) για μια ολοκληρωμένη περιποίηση γυναικείων μαλλιών που περιλαμβάνει: Βαφή, Λούσιμο, Φορμάρισμα & Μάσκα Ενυδάτωσης στο Ιmage Coiffure στο Ν. Κόσμο, πλησίον μετρό Συγγρού-Φιξ.

Προσφορά: Ανανεώστε το look σας!! 13€ από 35€ (-63%) για μια ολοκληρωμένη περιποίηση γυναικείων μαλλιών που περιλαμβάνει: Βαφή, Λούσιμο, Φορμάρισμα & Μάσκα Ενυδάτωσης στο Ιmage Coiffure στο Ν. Κόσμο, πλησίον μετρό Συγγρού-Φιξ.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Παιδότοπος Lollipop!!2.5€ από 7€ για την είσοδο ενός παιδιού στον παιδότοπο με τον συνοδού του & ένα (1) χυμό για το παιδί & ένα (1) ρόφημα με κέικ για το συνοδό, στον πανέμορφο παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο. Μοναδικός παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους. Για όσους από εσάς αναζητάτε μία ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Έκπτωση 64%!!

Προσφορά: Παιδότοπος Lollipop!!2.5€ από 7€ για την είσοδο ενός παιδιού στον παιδότοπο με τον συνοδού του & ένα (1) χυμό για το παιδί & ένα (1) ρόφημα με κέικ για το συνοδό, στον πανέμορφο παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο. Μοναδικός παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους. Για όσους από εσάς αναζητάτε μία ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Έκπτωση 64%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more