Tuesday, January 26, 2016

2€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε 58% έκπτωση για μία ζυγοστάθμιση και στους 4 τροχούς στο αυτοκίνητό σας μόνο με 15€ από 35€, από το SPEED AND COLOUR στη Μεταμόρφωση.

Προσφορά: 2€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε 58% έκπτωση για μία ζυγοστάθμιση και στους 4 τροχούς στο αυτοκίνητό σας μόνο με 15€ από 35€, από το SPEED AND COLOUR στη Μεταμόρφωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 69€ για 3 Συνεδρίες Διακοπής Καπνίσματος με Ηλεκτροβελονισμό, από το «Olonion Wellness Club» στους Αγίους Αναργύρους (πλησίον προαστιακού σταθμού «Πύργος Βασιλίσσης»). Αρχικής αξίας 240€ - Έκπτωση 71%!!

Προσφορά: Μόνο 69€ για 3 Συνεδρίες Διακοπής Καπνίσματος με Ηλεκτροβελονισμό, από το «Olonion Wellness Club» στους Αγίους Αναργύρους (πλησίον προαστιακού σταθμού «Πύργος Βασιλίσσης»). Αρχικής αξίας 240€ – Έκπτωση 71%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 20€ για μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει μια ποικιλία κρεατικών για 2, μία σαλάτα και ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι κρασί Στροφιλία στο καταπληκτικό εστιατόριο ''Αλιάδα'' στο κέντρο του Γέρακα, αρχικής αξίας 40.5€!

Προσφορά: Μόνο 20€ για μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει μια ποικιλία κρεατικών για 2, μία σαλάτα και ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι κρασί Στροφιλία στο καταπληκτικό εστιατόριο ”Αλιάδα” στο κέντρο του Γέρακα, αρχικής αξίας 40.5€!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Εγκατάσταση, απεγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικής μονάδας!

Προσφορά:


Υπηρεσίες συντήρησης, εγκατάστασης και απεγκατάστασης για ένα (1) κλιματιστικό μηχάνημα οικιακής χρήσης (έως 24000BTU), οποιασδήποτε μάρκας, με εξυπηρέτηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής από την “Bakis Service” στη Νέα Ιωνία!!!

πηγή: deals365.gr

Read more

Άμεσο αδυνάτισμα με συνεδρίες κρυολιπόλυσης και πρεσσοθεραπείας!

Προσφορά:


Άμεσο πρόγραμμα λιποαφαίρεσης και απώλειας βάρους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στο νέο υπερπολυτελές κέντρο αδυνατίσματος MediCollagen 880 τμ. στο Κέντρο της Αθήνας!

πηγή: deals365.gr

Read more

12€ για ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή πιάτων και ποτών από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει λαχταριστά κρεατικά και μεγάλη ποικιλία από μπύρες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, από το Ζύθος Beer Restaurant, στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 20€. Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 10€ κατά την εξαργύρωση.

Προσφορά: 12€ για ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή πιάτων και ποτών από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει λαχταριστά κρεατικά και μεγάλη ποικιλία από μπύρες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, από το Ζύθος Beer Restaurant, στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 20€. Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 10€ κατά την εξαργύρωση.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικείο Ρολόι Michael Kors MK2288

Προσφορά: Γυναικείο Ρολόι Michael Kors MK2288

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Πιερίων Μούσες - Ελατοχώρι Πιερίας

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Πιερίων Μούσες! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!

πηγή: ekdromi.gr

Read more