Thursday, September 29, 2016

10,5€ από 18,7€ (-48%) για ένα TOSHIBA USB stick 32GB, από την E-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 10,5€ από 18,7€ (-48%) για ένα TOSHIBA USB stick 32GB, από την E-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Afro Fusion στην σχολή ‘ARTSHUB, αρχικής αξίας 30€! Αφρικάνικος Παραδοσιακός χορός με επιρροές από το Μοντέρνο και το Σύγχρονο χορό!

Προσφορά: Μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Afro Fusion στην σχολή ‘ARTSHUB, αρχικής αξίας 30€! Αφρικάνικος Παραδοσιακός χορός με επιρροές από το Μοντέρνο και το Σύγχρονο χορό!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

109€ από 218€ (Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Σπιτικό Πρωινό βασισμένο σε τοπικές γεύσεις και προϊόντα, όπως σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, νόστιμες πίτες, φρέσκα αυγά, μέλι κλπ στην Villa Δρυανούβαινα! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται γλυκό και χειροποίητο λικέρ καλωσορίσματος καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Προσφορά: 109€ από 218€ (Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Σπιτικό Πρωινό βασισμένο σε τοπικές γεύσεις και προϊόντα, όπως σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, νόστιμες πίτες, φρέσκα αυγά, μέλι κλπ στην Villa Δρυανούβαινα! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται γλυκό και χειροποίητο λικέρ καλωσορίσματος καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεσσαλονίκη 10 Mασάζ Κυτταρίτιδας - 49€ από 300€ (Έκπτωση 84%) για 10 Συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας διάρκειας 20 λεπτών, από το Κέντρο αισθητικής «Θέλξις» στη Θεσσαλονίκη!!!

Προσφορά: Θεσσαλονίκη 10 Mασάζ Κυτταρίτιδας – 49€ από 300€ (Έκπτωση 84%) για 10 Συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας διάρκειας 20 λεπτών, από το Κέντρο αισθητικής «Θέλξις» στη Θεσσαλονίκη!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

10,9€ για 5 Πρωτότυπα Μπλοκάκια για Σημειώματα απο Φρούτα οπως μήλο, αχλάδι, καρπούζι, ρόδι., από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 10,9€ για 5 Πρωτότυπα Μπλοκάκια για Σημειώματα απο Φρούτα οπως μήλο, αχλάδι, καρπούζι, ρόδι., από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more