Monday, June 27, 2016

Σίδερο Ατμού Button+ 8033 2800Watt Izzy

Προσφορά: Σίδερο Ατμού Button+ 8033 2800Watt Izzy

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

7,5€ για ένα Σετ SpeedOut με 4 Eξολκείς για Χαλασμένες Βίδες για να αφαιρέσετε τις σπασμένες ή χαλασμένες βίδες εύκολα και γρήγορα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

Προσφορά: 7,5€ για ένα Σετ SpeedOut με 4 Eξολκείς για Χαλασμένες Βίδες για να αφαιρέσετε τις σπασμένες ή χαλασμένες βίδες εύκολα και γρήγορα, από την e-marketstore με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Ascos Coral Beach Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάφο της Κύπρου, μόνο με 220€ από 315€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Ascos Coral Beach Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάφο της Κύπρου, μόνο με 220€ από 315€ (Έκπτωση 30%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακς και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Τσαγκαράδα Πηλίου, σε Family Room με Πρωινό σε Μπουφέ στο Aglaida Apartments! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Τσαγκαράδα Πηλίου, σε Family Room με Πρωινό σε Μπουφέ στο Aglaida Apartments! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συνεδρίες Solarium 60' - Αγία Παρασκευή - 25€ από 90€ (Έκπτωση 72%) για Συνεδρίες Solarium συνολικής διάρκειας 60 Λεπτών και ΔΩΡΟ η Πρώτη Συνεδρία, από το μοντέρνο και υπερσύγχρονο χώρο του «Beauty Technology» στην Αγία Παρασκευή!!!

Προσφορά: Συνεδρίες Solarium 60′ – Αγία Παρασκευή – 25€ από 90€ (Έκπτωση 72%) για Συνεδρίες Solarium συνολικής διάρκειας 60 Λεπτών και ΔΩΡΟ η Πρώτη Συνεδρία, από το μοντέρνο και υπερσύγχρονο χώρο του «Beauty Technology» στην Αγία Παρασκευή!!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Σετ Ισιωτικό Slim 28mm + Συσκευή για Πλεξούδες Babyliss

Προσφορά: Σετ Ισιωτικό Slim 28mm + Συσκευή για Πλεξούδες Babyliss

πηγή: alepouditsa.gr

Read more