Wednesday, May 3, 2017

Βρύση Ταχυθερμαντήρας για Ζεστό Νερό στο Λεπτό !!

Προσφορά: Βρύση Ταχυθερμαντήρας για Ζεστό Νερό στο Λεπτό !!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Μασάζ exclusive διάρκειας 90 λεπτών για 1 ή 2 άτομα στους Αμπελόκηπους

Προσφορά:


Απολαύστε ένα Exclusive Therapy Package για 1 ή 2 άτομα σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει 1 Full Body Μασάζ 45’ (επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή Qi Gong), μία θεραπεία ρεφλεξολογίας 30’ και 1 ajurverda head 15’ στο “Rose Spa” στους Αμπελόκηπους!

πηγή: deals365.gr

Read more

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Anavadia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 210€ από 420€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Χυμοί, Αναψυκτικά, Τσάι, Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Aγίου Πνεύματος!

Προσφορά: ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Anavadia Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στη Ρόδο μόνο με 210€ από 420€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας! Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Μπύρα, Κρασί, Χυμοί, Αναψυκτικά, Τσάι, Καφές κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Aγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

399€ από 550€ ( Έκπτωση 27%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel, σε Village Junior Suite με Παραδοσιακό Πρωινό, στη Λήμνο! Προσφέρεται Welcome Treat! Παρέχεται Lemnian Degustation κατά την άφιξη στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Veranda, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Προσφορά: 399€ από 550€ ( Έκπτωση 27%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 4 αστέρων Varos Village Traditional Hotel, σε Village Junior Suite με Παραδοσιακό Πρωινό, στη Λήμνο! Προσφέρεται Welcome Treat! Παρέχεται Lemnian Degustation κατά την άφιξη στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Veranda, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more