Friday, April 28, 2017

Από 135€ για Ελεύθερη Πτώση με τη μέθοδο Tandem, από 8.000 ή 12.000 πόδια, από το ''Skydive Greece'' στα Μέγαρα, 15 λεπτά από την Αθήνα! Ο γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος να ΖΗΣΕΙΣ την ελεύθερη πτώση

Προσφορά: Από 135€ για Ελεύθερη Πτώση με τη μέθοδο Tandem, από 8.000 ή 12.000 πόδια, από το ”Skydive Greece” στα Μέγαρα, 15 λεπτά από την Αθήνα! Ο γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος να ΖΗΣΕΙΣ την ελεύθερη πτώση

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Strapless σουτιέν, one size, με κολλητική υφή και ρυθμιζόμενο μπούστο!

Προσφορά:


Ένα Strapless σουτιέν, one size, με μαλακές και φυσικές αυτοκόλλητες θήκες και με ρυθμιζόμενο μπούστο, αόρατο κάτω από το ρούχο, εύκολο στην τοποθέτηση και με κολλητική υφή που δεν φεύγει με το πλύσιμο, σε μπεζ ή μαύρο χρώμα, με παραλαβή από το κατάστημα “Christin” στο Μαρούσι ή πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!

πηγή: deals365.gr

Read more

11.90€ από 110€ για 1 Κούρα Ομορφιάς και Αντιγήρανσης (60 λεπτών) με Απολέπιση και Καθαρισμό Προσώπου με τη Μαύρη Μάσκα Black Mask Peel Off της Kaloe και μια Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών ουαλουρονικού οξέος (3D) με μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια, στον ολοκαίνουργιο χώρο της Kaloe Life στο Κολωνάκι!!

Προσφορά: 11.90€ από 110€ για 1 Κούρα Ομορφιάς και Αντιγήρανσης (60 λεπτών) με Απολέπιση και Καθαρισμό Προσώπου με τη Μαύρη Μάσκα Black Mask Peel Off της Kaloe και μια Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών ουαλουρονικού οξέος (3D) με μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια, στον ολοκαίνουργιο χώρο της Kaloe Life στο Κολωνάκι!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Aγχολυτικός Κύβος με 6 Διαφορετικά Σημεία

Προσφορά: Aγχολυτικός Κύβος με 6 Διαφορετικά Σημεία

πηγή: alepouditsa.gr

Read more