Sunday, February 25, 2018

239€ το άτομο για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις στην Κέρκυρα στο ξενοδοχείο Messonghi Beach Holiday Resort 3*. Το ατομικό πακέτο περιλαμβάνει μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν άριστης κατάστασης, πλήρη διατροφή, Ποτά και Αναψυκτικά Δωρεάν σε απεριόριστη ποσότητα, Αναστάσιμο & Πασχαλινό γλέντι πλούσιο φαγητό & ζωντανή μουσική!!

Προσφορά: 239€ το άτομο για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις στην Κέρκυρα στο ξενοδοχείο Messonghi Beach Holiday Resort 3*. Το ατομικό πακέτο περιλαμβάνει μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν άριστης κατάστασης, πλήρη διατροφή, Ποτά και Αναψυκτικά Δωρεάν σε απεριόριστη ποσότητα, Αναστάσιμο & Πασχαλινό γλέντι πλούσιο φαγητό & ζωντανή μουσική!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Προσφορά για αποτρίχωση με Laser Alexandrite στο Περιστέρι!

Προσφορά:


Οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με Laser Αλεξανδρίτη για άνδρες & γυναίκες, με εφαρμογή από εξειδικευμένο Ιατρό δερματολόγο στο “New Medic Plus” στο Περιστέρι!

πηγή: deals365.gr

Read more

17€ από 60€ (-72%) για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα και θεραπεία αντιηλιακών φίλτρων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών, για ολοκληρωμένη λάμψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο και ντεκολτέ, από το υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα.

Προσφορά: 17€ από 60€ (-72%) για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με ατμό, υψίσυχνα, μασάζ, μάσκα και θεραπεία αντιηλιακών φίλτρων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών, για ολοκληρωμένη λάμψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο και ντεκολτέ, από το υπερπολυτελές The Golden Athens Spa 600 τ.μ. στο Σύνταγμα.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more