Tuesday, November 29, 2016

SWISSTONE BX 200 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH 2 x 3W, με λειτουργία hands-free ανθεκτικό στο νερό !!!

Προσφορά: SWISSTONE BX 200 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH 2 x 3W, με λειτουργία hands-free ανθεκτικό στο νερό !!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Προσφορά: 98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στα Καλάβρυτα, στη Μικρή Αρχόντισσα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς στο Civitel Olympic στο Μαρούσι!

Προσφορά:


Γιορτινό μενού δίπλα στα αστέρια! Xαρείτε ένα πολυτελές και ξεχωριστό ρεβεγιόν – Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ή και για πρωινό την Πρωτοχρονιά – με κεφάτη live μουσική ή με dj, απολαυστικό και πλούσιο μενού καθώς και Δωρεάν Parking στο νέο, μοντέρνο Roof Top του ”Civitel Olympic Hotel” στο Μαρούσι!

πηγή: deals365.gr

Read more

250€ από 380€ ( Έκπτωση 34%) ΚΑΙ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σουίτα Koukouli ή Elafotopos, με Ημιδιατροφή ( Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) στoυς Κήπους Ζαγορίου, στο Kipi Suites! Παρέχεται μια Ξενάγηση διάρκειας μιας ώρας στα μαγευτικά μονοπάτια του Ζαγορίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά ΚΑΙ τα Φώτα!

Προσφορά: 250€ από 380€ ( Έκπτωση 34%) ΚΑΙ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σουίτα Koukouli ή Elafotopos, με Ημιδιατροφή ( Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) στoυς Κήπους Ζαγορίου, στο Kipi Suites! Παρέχεται μια Ξενάγηση διάρκειας μιας ώρας στα μαγευτικά μονοπάτια του Ζαγορίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά ΚΑΙ τα Φώτα!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Συσκευή για Αφύγρανση, Αποστείρωση και Εξάλειψη Οσμών Παπουτσιών

Προσφορά: Συσκευή για Αφύγρανση, Αποστείρωση και Εξάλειψη Οσμών Παπουτσιών

πηγή: alepouditsa.gr

Read more