Saturday, September 17, 2016

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 25€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει με λεπτομερή τοποθέτηση βλεφαρίδων σε όλο το πάνω βλέφαρο που διαρκούν έως και 3 μήνες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 70%.

Προσφορά: Θέλετε να αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό έντονο και ελκυστικό βλέμμα και να ξεχάσετε τη χρήση μασκαράς; 25€ από 80€ για να αποκτήσετε έντονες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, σε οποίο μέγεθος θέλετε και σας ταιριάζει με λεπτομερή τοποθέτηση βλεφαρίδων σε όλο το πάνω βλέφαρο που διαρκούν έως και 3 μήνες, από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Έκπτωση 70%.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Γυναικεία τσάντα Guess σε ασπρόμαυρο σχέδιο & ανάγλυφο faux δέρμα!

Προσφορά:


Μία γυναικεία τσάντα Guess από ανάγλυφο faux δέρμα στρουθοκάμηλου, σε ασπρόμαυρο σχέδιο και με λογότυπο στο κέντρο, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την “Universal Exports”!

πηγή: deals365.gr

Read more

Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας!!25€ για μοναδικό πακέτο περιποίησης & χαλάρωσης που περιλαμβάνει ένα (1) χαλαρωτικό μασάζ σώματος (full body), μία (1) αναπλαστική θεραπεία προσώπου (βαθιάς ενυδάτωσης), ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure, Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Άγιο Δημήτριο (στην έξοδο του μετρό Αγ. Δημητρίου)!! Κάντε ένα δώρο ολοκληρωμένης περιποίησης στον εαυτό σας ή σ αυτούς που αγαπάτε!! Έκπτωση 75%!!

Προσφορά: Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας!!25€ για μοναδικό πακέτο περιποίησης & χαλάρωσης που περιλαμβάνει ένα (1) χαλαρωτικό μασάζ σώματος (full body), μία (1) αναπλαστική θεραπεία προσώπου (βαθιάς ενυδάτωσης), ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure, Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +MediSystem, στον Άγιο Δημήτριο (στην έξοδο του μετρό Αγ. Δημητρίου)!! Κάντε ένα δώρο ολοκληρωμένης περιποίησης στον εαυτό σας ή σ αυτούς που αγαπάτε!! Έκπτωση 75%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

22€ από 70€ για λεπτομερή εξαγωγή του σμήγματος και όλα τα υπόλοιπα στάδια του βαθύ καθαρισμού κανονικό δέρμα!! Από το πρότυπο κέντρο αισθητικής Βούλα Παπαλέξη, στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 69%!!

Προσφορά: 22€ από 70€ για λεπτομερή εξαγωγή του σμήγματος και όλα τα υπόλοιπα στάδια του βαθύ καθαρισμού κανονικό δέρμα!! Από το πρότυπο κέντρο αισθητικής Βούλα Παπαλέξη, στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 69%!!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

28η Οκτωβρίου στα Νέα Στύρα με διαμονή στο Venus beach Hotel! 132€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών!

Προσφορά: 28η Οκτωβρίου στα Νέα Στύρα με διαμονή στο Venus beach Hotel! 132€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 12 ετών!

πηγή: alepouditsa.gr

Read more