Sunday, April 22, 2018

89€ από 190€ (-53%) για μια (1) εφαρμογή Ενέσιμου Botox στο Πρόσωπο σε περιοχή της επιλογής σας, από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο ιατρικό κέντρο "Medi Family Athens" στην Αθήνα, πλησίον Μουσείου Αθηνών.

Προσφορά: 89€ από 190€ (-53%) για μια (1) εφαρμογή Ενέσιμου Botox στο Πρόσωπο σε περιοχή της επιλογής σας, από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, στο ιατρικό κέντρο “Medi Family Athens” στην Αθήνα, πλησίον Μουσείου Αθηνών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more

Θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin στην Δάφνη με μόνο 24 ευρώ!

Προσφορά:


Mία αυθεντική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin, με τη νέα επαναστατική τεχνολογία, βιολογική και φιλική προς την τρίχα, το δέρμα και την αναπνοή και χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης, για ίσια και μεταξένια μαλλιά διάρκειας έως και 4 μήνες, στο κομμωτήριο “Έφη” στην Δάφνη!

πηγή: deals365.gr

Read more

18€ από 50€ για μία φθορίωση σε μικρά παιδιά (ανώδυνο μέσο πρόληψης για την τερηδόνα) ή 18€ για sealants επικαλύψεις οπίσθιων δοντιών (ειδικά για δόντια που δεν έχουν πρόβλημα και είναι προληπτικό μέσο ενάντια στην τερηδόνα, στην Οδοντιατρική Θεραπεία Παλαιού Φαλήρου. Εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην οποία εφαρμόζεται όλο το εύρος θεραπειών.

Προσφορά: 18€ από 50€ για μία φθορίωση σε μικρά παιδιά (ανώδυνο μέσο πρόληψης για την τερηδόνα) ή 18€ για sealants επικαλύψεις οπίσθιων δοντιών (ειδικά για δόντια που δεν έχουν πρόβλημα και είναι προληπτικό μέσο ενάντια στην τερηδόνα, στην Οδοντιατρική Θεραπεία Παλαιού Φαλήρου. Εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην οποία εφαρμόζεται όλο το εύρος θεραπειών.

πηγή: alepouditsa.gr

Read more